hem yayın yapıyorum hem oyun oynuyorum 8 gb daha koyarsam daha performanslı olur diye düşünüyorumYani bambaşka iki donanım. 16GB RAM, bu dönemde Webcam'den daha öncelikli olmalı diye düşünüyorum.
ram im cl15 farklı marka alırsam uyumlu çalışırmı ?Yani bambaşka iki donanım. 16GB RAM, bu dönemde Webcam'den daha öncelikli olmalı diye düşünüyorum.
Muhtemelen c16 alırsanız daha yavaş olan frekansta çalışacaktır ancak bu konuda @RevDeisDou sana daha detaylı ve kesin bir bilgi verir.hem yayın yapıyorum hem oyun oynuyorum 8 gb daha koyarsam daha performanslı olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram im cl15 farklı marka alırsam uyumlu çalışırmı ?
Şuanki kameran çok kötü ise webcam de olabilir.arkadaşlar merhaba yayın yapıyorum bilgisayarım 8gb ramle çalışıyor 8 gb daha rammi almalıyım yoksa webcammi webcam markası gamebooster cam07 hangisi daha iyi olur ?
Şimdilik ve en önemli olarak ram'ini yükseltmelisin.arkadaşlar merhaba yayın yapıyorum bilgisayarım 8gb ramle çalışıyor 8 gb daha rammi almalıyım yoksa webcammi webcam markası gamebooster cam07 hangisi daha iyi olur ?
telefonumla nasıl görüntü aktaracağımŞimdilik ve en önemli olarak ram'ini yükseltmelisin.
Şimdilik Telefon'un ile de görüntü aktarabilirsin
Daha sonra durumunu düzelttiğin de istediğin herhangi bir kamerayı alırsın.
Bkz. Youtubetelefonumla nasıl görüntü aktaracağım
telefonumla nasıl görüntü aktaracağım