Arkadaşım 14 yaşında viski içiyor?

Nemix

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşım 14 yaşında viski içiyor?

Ne gibi zararları olur. Not 50 lik içiyor
Büyüme de sorun yaşar mı

Ailesine şikayet et :)
İyi bir arkadaş ol.

50'lik viski içecek parayı nerden bulmuş bu bücür. Gelişiminde bir sıkıntı olmaz ancak bu kadar erken yaşta alkol oranı çok yüksek olan bir içkiyi sürekli içmesi iyi değil. Karaciğerine zarar verir. Erken yaşta yataklara düşer. Ayda bir falan içsin içecekse. Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?

50'lik viski içecek parayı nerden bulmuş bu bücür. Gelişiminde bir sıkıntı olmaz ancak bu kadar erken yaşta alkol oranı çok yüksek olan bir içkiyi sürekli içmesi iyi değil. Karaciğerine zarar verir. Erken yaşta yataklara düşer. Ayda bir falan içsin içecekse. Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?
Ayda 1 kere içse sıkıntı yaşamaz diyorsunuz doğru mu

50cl'lik içiyor ne la?
35cl'lik Vodkayla uçuyorum ben tek başıma içersem, 50cl'likle yaşıyor mu o?
Alma konusunda hiçbir engel yok ki, mahalle arasındaki her bakkal market veriyor para kazanmak için.

50cl'lik içiyor ne la?

Alma konusunda hiçbir engel yok ki, mahalle arasındaki her bakkal market veriyor para kazanmak için.
Yaşıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50cl'lik içiyor ne la?

Ayda max 2 kere içiyor büyümede ne gibi sorunlar olur onun için

Yaşıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayda max 2 kere içiyor büyümede ne gibi sorunlar olur onun için
Gözle görülür sorun olacağını sanmam, daha doğrusu ne olur bilmiyorum.
50cl'liği ne kadar sürede içtiği de önemli o yaşama konusunda.
Büyük ihtimal bu arkadaş diye sorduğun kişi senmişsin gibi geldi bana ama neyse bana düşmez bunu sorgulamak.

Gözle görülür sorun olacağını sanmam, daha doğrusu ne olur bilmiyorum.
50cl'liği ne kadar sürede içtiği de önemli o yaşama konusunda.
Büyük ihtimal bu arkadaş diye sorduğun kişi senmişsin gibi geldi bana ama neyse bana düşmez bunu sorgulamak.
Ben zaten içiyorum .d

Geri