Ahmet South
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
3+milyon tıklama ömrü olan mouse ne kadar süre gider
En az 3 Milyon tıklama gider.
Hocam. ben lol oynuyorum. sağ tık bana 2 sene anca dayanır. sizi bilemem.Öyle değil ay veya yıl olarak
Valo oynuyuyorum banada o civarda gider o haldeHocam. ben lol oynuyorum. sağ tık bana 2 sene anca dayanır. sizi bilemem.
Belirtilen tıklama ömürleri fabrikada test edilip yayımlanmış sözde sonuçlar, yani bir farenin ömrü senin kullanmana bağlı. 1 ayda gidebilir, 1 yılda gidebilir, 10 yılda gidebilir. Birazda şans işi. Farenin sensörü ve yapısı bozuluncaya kadar ömrü var.3+milyon tıklama ömrü olan mouse ne kadar süre gider
Yok be. valoda adam akıllı tıklamıyorsun bile.Valo oynuyuyorum banada o civarda gider o halde
Lol biliyom tıklamasını ama valoda yarısı eder benceYok be. valoda adam akıllı tıklamıyorsun bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen lolde tıklamayı gör.
TeşekkürlerBelirtilen tıklama ömürleri fabrikada test edilip yayımlanmış sözde sonuçlar, yani bir farenin ömrü senin kullanmana bağlı. 1 ayda gidebilir, 1 yılda gidebilir, 10 yılda gidebilir. Birazda şans işi. Farenin sensörü ve yapısı bozuluncaya kadar ömrü var.
Yok hocam. lolde saniyede 100 kere felan tıklıyorum ben. Valorantta w'ye basıyosun. adam çıkıyor. sol tık basılı tutuyosun. arada skill atıyosunLol biliyom tıklamasını ama valoda yarısı eder bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
HaklısınYok hocam. lolde saniyede 100 kere felan tıklıyorum ben. Valorantta w'ye basıyosun. adam çıkıyor. sol tık basılı tutuyosun. arada skill atıyosun
O zaman bana baya giderHaklısın