Yardım TurkNet Hız Testi Ping Sorunu

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
Merhaba , birkaç aydır ping değerlerim kırmızı kalem ile daire içine aldığım değerde geziyor. Bu yüzden Twitch gibi platformlarda 1080p yayın izlerken 10 saniyede bir 2 saniye donuyor yayın. Ancak YouTube gibi sitelerde bu sorun yok 4K izleyebiliyorum. Twitch anlık değer çektiği için ping önemli sanırım. Bunu nasıl düşürebilirim ? Daha önce 10-15 arasıydı.
1647088283632.png

Ben onun icin format atmistim bilgisayarınla ilgili olabilir bende türknet kullaniyorum

Merhaba , birkaç aydır ping değerlerim kırmızı kalem ile daire içine aldığım değerde geziyor. Bu yüzden Twitch gibi platformlarda 1080p yayın izlerken 10 saniyede bir 2 saniye donuyor yayın. Ancak YouTube gibi sitelerde bu sorun yok 4K izleyebiliyorum. Twitch anlık değer çektiği için ping önemli sanırım. Bunu nasıl düşürebilirim ? Daha önce 10-15 arasıydı.
Alıntıyı görüntüle
hocam bende türknet kullanıyorum.
Sizinle birebir aynı hızı alıyorum.
Bende youtube izlerken hiçbir sorun yaşamıyorum ama Twitch dediğiniz gibi donuyor.
Mecburen otomatiğe alıyorum ama bazen 480p'de izliyorum.
Bende Ankarada'yım.

hocam bende türknet kullanıyorum.
Sizinle birebir aynı hızı alıyorum.
Bende youtube izlerken hiçbir sorun yaşamıyorum ama Twitch dediğiniz gibi donuyor.
Mecburen otomatiğe alıyorum ama bazen 480p'de izliyorum.
Bende Ankarada'yım.
Kaç ping alıyorsun acaba ?

Ekran Görüntüsü (294).png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen uçuyor pingim

Onun pingle çok bir alakası yok. Youtube ile Twitch platformuna verilen bant genişliği bir değil. Özellikle Superonline'da Twitch bant genişliği yerlerdeydi en son. Muhtemelen genel bir kısıtlama yapıyorlar.

Onun pingle çok bir alakası yok. Youtube ile Twitch platformuna verilen bant genişliği bir değil. Özellikle Superonline'da Twitch bant genişliği yerlerdeydi en son. Muhtemelen genel bir kısıtlama yapıyorlar.
Peki bu ping değeri normal mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri