Saçlarım seyrek mi ?

saçlarim seyrek mi sizce ?
şuanda biotin hapi ve sampuani kullanmaktayim geriye kalan saclarimi korumak istiyorum koruyacak sac kalmis mi sizce yogun isik altinda (ampulvs) saç diplerim gozukuyor saclarim ne durumda ?
Takma kafana hocam.
Benimki daha seyrek

saçlarim seyrek mi sizce ?
şuanda biotin hapi ve sampuani kullanmaktayim geriye kalan saclarimi korumak istiyorum koruyacak sac kalmis mi sizce yogun isik altinda (ampulvs) saç diplerim gozukuyor saclarim ne durumda ?
Bence iyi

Bence fena değil. Ön tarafta hafif bir seyreklik var ama takılacak bir şey değil. Maşallahınız var.

Seyrek değil reis keyfine bak

bioxin iki-üç kez kullandım gerçekten berbat bir halta yaramıyor. saçı sinir,stres ve b12 vitamin eksikliği falan döker yediklerine dikkat et. dökülürsede saç ekimine git. genetik oluyor bazı kişile

bioxin iki-üç kez kullandım gerçekten berbat bir halta yaramıyor. saçı sinir,stres ve b12 vitamin eksikliği falan döker yediklerine dikkat et. dökülürsede saç ekimine git. genetik oluyor bazı kişilerde
benim kullandigim doktorumun yazdigi biotin ilaci hap ve sampuan olarak

Yanlış anlaşılmasın kimine göre seyrek kimine görede sık gelebiliyor. Bunu en iyi çözebilecek kişiler hekimlerdir. Tahlil yaptırıp dökülme eğilimde olup olmadığını anlayabilirsin. Ona göre de tedavisine başlayabilirsin. Benimde saçlarım bu şekilde ;

Ekler

• CCA3FE30-F8DC-4D9E-A4D0-791608AC7A6A.jpeg
    CCA3FE30-F8DC-4D9E-A4D0-791608AC7A6A.jpeg
    483 KB · Hit: 122
Türkiyede yaşıyorsan ve saçların yalnızca bu kadar seyrekse şanslısın
Saçların güzel bu arada nazar değmesin

Yanlış anlaşılmasın kimine göre seyrek kimine görede sık gelebiliyor. Bunu en iyi çözebilecek kişiler hekimlerdir. Tahlil yaptırıp dökülme eğilimde olup olmadığını anlayabilirsin. Ona göre de tedavisine başlayabilirsin. Benimde saçlarım bu şekilde ;
anladım peki sana göre benim saçlarım seyrek mi ?
(senin saçlarım bence gayet gür)

Yaş 24... Irsi bu durumlar peder askerde dökmüş ben üniversitede döktüm 😂
Ulen şapka takar gezerdim şimdi umrumda değil herkeste saç var sende yok mis gibi 😎😂

images (3).jpeg

anladım peki sana göre benim saçlarım seyrek mi ?
(senin saçlarım bence gayet gür)
Gördüğüm kadarıyla ön bölümler dökülmüş böyle değilse tabi önceden de saç şeklin. Dökülmeye meğilli gibi duruyor. Dersen ki çokmu seyrek, değil. Benim kardeşimin saçları döküldü saç ektirdi . Belli bir zaman alıyor dökülmesi. Yaşın daha çok genç şimdiden hekim onaylı tedavilere başla. En azından olan saç tellerini güçlendirir dökülmesini minimuma indirirsin. Bioxin tarzı serumlara bulaşma tamamen yalan. Saça iyi gelebilecek doğal ürünler kullanabilirsin.

silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,390
Üyeler
174,714
Son üye
mozatay84
Geri