AliExpress tecrübenize ihtiyacım var.

peekware

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlarım konuyu umarım doğru yere açmışımdır. AliExpress den 435₺ lik bir ürün aldım. Aşşağıda da belirttiğim gibi paketim 5 gündür (yarın 6 olacak) bu şekilde “received by line haul” yazısında takılı kaldı sizce bu normal mi ? Normal se ürün kaç gün içinde elime ulaşır yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• 6E993BF9-B0F2-4A18-B77E-9E3309816992.jpeg
    6E993BF9-B0F2-4A18-B77E-9E3309816992.jpeg
    138.4 KB · Hit: 235
Dostlarım konuyu umarım doğru yere açmışımdır. AliExpress den 435₺ lik bir ürün aldım. Aşşağıda da belirttiğim gibi paketim 5 gündür (yarın 6 olacak) bu şekilde “received by line haul” yazısında takılı kaldı sizce bu normal mi ? Normal se ürün kaç gün içinde elime ulaşır yardımlarınızı bekliyorum.
Gayet normal takip bilgileri geç güncelleniyor genelde.

Normal bir durum. Aliexpress'te taklip bilgileri geç güncellenebiliyor onun yerine (Eğer Vergi ödemediysen) https://www.17track.net/tr sitesinden bakmanı ve ülkeye girdiğinde https://www.yw56.com.cn/ sitesinden Ptt takip kodunu almanı tavsiye ederim.

Hatta benım kargom takıldı gümrükte :cautious:

Ekler

• Ekran Görüntüsü (59).png
    Ekran Görüntüsü (59).png
    31.9 KB · Hit: 341
benim çinden 7-8 günde türkiyeye gelen kargom 3 gün boyunca gümrükte kaldı bende merak ettim aradım açan yok bir şey yok sonra 3 gün daha geçtikten sonra vergi mektubu elime ulaştı ödedim ve mail attım (6 gün kaldı gümrükte toplam) ben vergi ödeyince onay verilip kargo ile yola çıktı. sen vergi dahil almışsan daha hızlı gelir. toplamda 15günde geldi.
bu arada aliexpress zorda kalmadıkça sipariş vermeyin. iade durumum oldu iadede kargo parası benden çıkacağı için iade yapamadım. zararım oldu alışverişten. aliexpress kesinlikle önermiyorum. ne lazımsa önce yurt içine bakın biraz daha fazla verin alın son ihtimal olarak aliexpress bakın

Son düzenleme:
Vergi ödedim 5 farklı kargo takip sitesinden baktığımda onlar da aynı durumdaki yazı da takılı kalmış :)
O zaman Aras Kargo ile gelicek sizin şimdilik bir şey yapmanıza gerek yok. Ülkeye girince kargo kısmına yazdığın telefon numarası ile Aras Kargo Mobil uygulamasına giriş yaparsan kargolarım kısmında gözükür ve ya E ticaret sorgu bölümünden Aliexpress'i seç ve aliexpressten aldığın LP ile başlayan kodu yaz detaylı sonuç çıkar

Hatta benım kargom takıldı gümrükte :cautious:
İlk AliExpress sipariş deneyimim ve böyle şeyleri görünce AliExpress den soğudum gibi. Banggood dan amfi sipariş vermiştim sipariş tarihinden sonra 8 gün sonra teslim almıştım bu AliExpress çok bekletecek beni anlaşılan.

O zaman Aras Kargo ile gelicek sizin şimdilik bir şey yapmanıza gerek yok. Ülkeye girince kargo kısmına yazdığın telefon numarası ile Aras Kargo Mobil uygulamasına giriş yaparsan kargolarım kısmında gözükür ve ya E ticaret sorgu bölümünden Aliexpress'i seç ve aliexpressten aldığın LP ile başlayan kodu yaz detaylı sonuç çıkar
EyvAllah ilginiz için teşekkür ederim ülkeye girdiğinde dediğiniz yöntemi deneyeceğim.

merhaba aynı durumu yaşıyorum. gümrüğü satın alırken ödemiştim, kaç günde ulaştı elinize?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,293
Üyeler
187,021
Son üye
hmzens
Geri