66w baya iyiymiş mh da iyiMerhabalar arkadaşlar bilgisayarı kullanmıyordum uzun suredir bende dedim mining yapsin harclik cikar sicaklik degerleri sizce nasil
Alıntıyı görüntüle
Kart normalde 140w kadar cekiyor oyunlarda ultra da oynayinca ama deneye deneye over woltage de cözdüm66w baya iyiymiş mh da iyi
bende mining yaparken max 90 lara indirebilmiştimKart normalde 140w kadar cekiyor oyunlarda ultra da oynayinca ama deneye deneye over woltage de cözdüm
Kart ne belki yardimci olurumbende mining yaparken max 90 lara indirebilmiştim
gigabyte rtx 2060 ama şuan yapmayı düşünmüyorum getirisi yok ben yaparken 3.5 dolar bırakıyordu günlükKart ne belki yardimci olurum
Kanka bende getirisi icin yapmiyorum suan anlik degil de ilerisi icin düşündüm aylik 40-50 dolar getirisi var suan elbet bi gun btc yukselir ona göre cekeriz bizde paragigabyte rtx 2060 ama şuan yapmayı düşünmüyorum getirisi yok ben yaparken 3.5 dolar bırakıyordu günlük
Elektrik faturasini pedere kitliyip bir ay 7/24 yaparsan cebine biraz para kalir ama kart desteklermi bilmiyoeum eth da 4gb lik dosyalar yakin zamanda bitecek diye biliyorumAsus GTX 1650s Phoenix ile yapabilirmiyiz mining kar sağlar mı?
Kanka fazlasiyla etti de benim peder odüyor o yuzden bana dokunmuyor ama ayarlari cok guzel yaparsan baya azaltabilirsin benim kart normalde 124w cekiyor over woltage yapmadan ben bunu 66w a kadar dusuruyom hem sicaklikda düşüyor bu cok iyi oluyoe benim icin bu arada senin karta da baktim suan günlük 0.50-0.70 dolar arasi bisey kar ediyorsun degisken piyasa durumuElektrik faturaları 2021 Aralık tan sonra %200 artti nasıl etki etti bu durum fatura geldimi hiç
hocam asus phoenix gtx 1650süper ile kazım yapsak nasıl olur ne kadar kazanırız veya kazanır mıyız ?fena değil mh/s biraz daha yükseltebilirsin 35mh/s ile 90w civarı kazım yapıyordum elektirik pahalı daha az kazsın dersen 33-34mh/s civarını 80w alıntında alabilirsin