Rtx 2060 Mining Değerleri Nasıl?

Zeusero

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar arkadaşlar bilgisayarı kullanmıyordum uzun suredir bende dedim mining yapsin harclik cikar sicaklik degerleri sizce nasil
Screenshot_2022-03-15-22-58-11-805_ph.spacedesk.beta.jpg

Asus GTX 1650s Phoenix ile yapabilirmiyiz mining kar sağlar mı?

gigabyte rtx 2060 ama şuan yapmayı düşünmüyorum getirisi yok ben yaparken 3.5 dolar bırakıyordu günlük
Kanka bende getirisi icin yapmiyorum suan anlik degil de ilerisi icin düşündüm aylik 40-50 dolar getirisi var suan elbet bi gun btc yukselir ona göre cekeriz bizde para
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus GTX 1650s Phoenix ile yapabilirmiyiz mining kar sağlar mı?
Elektrik faturasini pedere kitliyip bir ay 7/24 yaparsan cebine biraz para kalir ama kart desteklermi bilmiyoeum eth da 4gb lik dosyalar yakin zamanda bitecek diye biliyorum

Elektrik faturaları 2021 Aralık tan sonra %200 artti nasıl etki etti bu durum fatura geldimi hiç

Elektrik faturaları 2021 Aralık tan sonra %200 artti nasıl etki etti bu durum fatura geldimi hiç
Kanka fazlasiyla etti de benim peder odüyor o yuzden bana dokunmuyor ama ayarlari cok guzel yaparsan baya azaltabilirsin benim kart normalde 124w cekiyor over woltage yapmadan ben bunu 66w a kadar dusuruyom hem sicaklikda düşüyor bu cok iyi oluyoe benim icin bu arada senin karta da baktim suan günlük 0.50-0.70 dolar arasi bisey kar ediyorsun degisken piyasa durumu

fena değil mh/s biraz daha yükseltebilirsin 35mh/s ile 90w civarı kazım yapıyordum elektirik pahalı daha az kazsın dersen 33-34mh/s civarını 80w alıntında alabilirsin

fena değil mh/s biraz daha yükseltebilirsin 35mh/s ile 90w civarı kazım yapıyordum elektirik pahalı daha az kazsın dersen 33-34mh/s civarını 80w alıntında alabilirsin
hocam asus phoenix gtx 1650süper ile kazım yapsak nasıl olur ne kadar kazanırız veya kazanır mıyız ?

35 mhs her rtx 2060 almaz, bellek kalitesine göre 30-36 arasında rtx 2060 lar. Genelde 31-32 mh alıyorlar. Core clock ayarını yaparsaniz en düşük watta en yüksek mh i alabilirsiniz. - - lock-cclock 1000 gibi T-Rex minerin patch dosyasından yapabilirsiniz.

Geri