❌İndirim Bitti! ASUS DUAL RTX 3050 5999₺

işte bu alınır

1647585228665.png

Son düzenleme:
Dün 1050ti kartımı satmıştım yükseltmek için, aklımdaki kart da buydu Gördüğüm gibi sipariş verdim, kar falan yağacak ama umarım kısa sürede elime ulaşır.

Fiyatlar son bir haftadır oldukça güzelleşmeye başladı. Umarım ülkenin durumu da belli bir tarihten sonra düzelmeye başlar.
Kardo ben pek sanmıyorum fiyatların bu şekilde kalacağına zamanı gelince bu yazımı hatırlarsın , yükselecek! daha ne kadar düşebilir ki? dolar 15 i geçsin sen o zaman gör bombayı😂

Bu rtx 3060ti 10899tl mağazada var mı orada olan yok mu baksa ya

Bencede yükselecek daha Türkiye ye bu geri ödemeli dolar mevduat hesaplarının yansımasını görmedik. Durun bakalım. Alabilen bence bu fiyatlardan direk almalı.

Kardo ben pek sanmıyorum fiyatların bu şekilde kalacağına zamanı gelince bu yazımı hatırlarsın , yükselecek! daha ne kadar düşebilir ki? dolar 15 i geçsin sen o zaman gör bombayı😂
Sonumuz vahim desene..

Kısa vadede üretim hızlandı. Ama dolar kuru ülkemiz adına hep önde seyrediyor. Ben 6600xt alabilirsem indirdimdeyken sonra bide yok.
Üretim ile ilgili değil hocam. Eth 2.0ın yayınlanma tarihi yaklaşmaya ve kesinleşmeye başladı. Kimse mining işine girmiyor artık. Beklenen olur da yaz ortası gibi eth 2.0 gelirse özellikle türkiye için 2.0 el ekran kartı patlaması yaşanacak. eth dan başka hiçbir coin elektirik parasını karşılamıyor şuan

Üretim ile ilgili değil hocam. Eth 2.0ın yayınlanma tarihi yaklaşmaya ve kesinleşmeye başladı. Kimse mining işine girmiyor artık. Beklenen olur da yaz ortası gibi eth 2.0 gelirse özellikle türkiye için 2.0 el ekran kartı patlaması yaşanacak. eth dan başka hiçbir coin elektirik parasını karşılamıyor şuan
Eth2.0 gelir kardo o da gelir bombalar patlamaya başlar o zaman😂 şimdi nakiti olan alsın kaçırmasın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri