ramazandogru
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
işte bu alınır
Son düzenleme:
Olsun daha sonra 11400F ve B560 alırsın.bin TL'ye monitor kaptik sabah. 6500 TL verdiydim bende rx6600e şimdi 6600xtye cikmayi dusunuyorum. ama islemci i3 100100f![]()
Kardo ben pek sanmıyorum fiyatların bu şekilde kalacağına zamanı gelince bu yazımı hatırlarsın , yükselecek! daha ne kadar düşebilir ki? dolar 15 i geçsin sen o zaman gör bombayıFiyatlar son bir haftadır oldukça güzelleşmeye başladı. Umarım ülkenin durumu da belli bir tarihten sonra düzelmeye başlar.
Bence illaki geri yükselecektir, böyle kalacağını hiç sanmıyorum.Güzel fiyat.
Sonunda istenilen fiyatlar.
Sonumuz vahim desene..Kardo ben pek sanmıyorum fiyatların bu şekilde kalacağına zamanı gelince bu yazımı hatırlarsın , yükselecek! daha ne kadar düşebilir ki? dolar 15 i geçsin sen o zaman gör bombayı![]()
Aldık bakalımBencede yükselecek daha Türkiye ye bu geri ödemeli dolar mevduat hesaplarının yansımasını görmedik. Durun bakalım. Alabilen bence bu fiyatlardan direk almalı.
Kısa vadede üretim hızlandı. Ama dolar kuru ülkemiz adına hep önde seyrediyor. Ben 6600xt alabilirsem indirdimdeyken sonra bide yok.Fiyatlar son bir haftadır oldukça güzelleşmeye başladı. Umarım ülkenin durumu da belli bir tarihten sonra düzelmeye başlar.
Üretim ile ilgili değil hocam. Eth 2.0ın yayınlanma tarihi yaklaşmaya ve kesinleşmeye başladı. Kimse mining işine girmiyor artık. Beklenen olur da yaz ortası gibi eth 2.0 gelirse özellikle türkiye için 2.0 el ekran kartı patlaması yaşanacak. eth dan başka hiçbir coin elektirik parasını karşılamıyor şuanKısa vadede üretim hızlandı. Ama dolar kuru ülkemiz adına hep önde seyrediyor. Ben 6600xt alabilirsem indirdimdeyken sonra bide yok.
Eth2.0 gelir kardo o da gelir bombalar patlamaya başlar o zamanÜretim ile ilgili değil hocam. Eth 2.0ın yayınlanma tarihi yaklaşmaya ve kesinleşmeye başladı. Kimse mining işine girmiyor artık. Beklenen olur da yaz ortası gibi eth 2.0 gelirse özellikle türkiye için 2.0 el ekran kartı patlaması yaşanacak. eth dan başka hiçbir coin elektirik parasını karşılamıyor şuan