Yardım Gaming Gecesi Gamepower Warlock

G213 alabilirsin şeyde var gaming gen ayrıca şöyle soylim klavye çok şart değil ben 7 yıldır hadron klavye kullanıyorum emin ol o kadar ekipmanı olan adamlsfsna iyi oynuyorum rgb ye önem veriyorsan bunun rgbsi iyi atama yapabilirsin ama dersen switch den o ses gelicek başka model bak ama emin ol klavyenin iyi olması o kadar şart değil
hocam sizce gamepower warlock compact mı alayım yoksa performax xetra mı

Bu klavyeyi tavsiye etmiyorum. 6 ay kullandım fakat hiç memnun kalmadım. S D E tuşlarında bir müddet sonra basmama ve birden fazla basma gibi kronik bir sorunu var.

Bu klavyeyi tavsiye etmiyorum. 6 ay kullandım fakat hiç memnun kalmadım. S D E tuşlarında bir müddet sonra basmama ve birden fazla basma gibi kronik bir sorunu var.
hocam performax xetra adlı klavyeyi aldım sizce nasıl
Post automatically merged:

Almayın, blue bekleyin.
Post automatically merged:

Farklı dilde mesajınızı bekliyorum.
Aldınız zannettim.
sıkıntı yok hocam olabilir böyle şeyler

şuan incehesap gamingecesi indiriminde gamepower warlock red switch modeli mevcut fakat ben blue switch klavye almak istiyorum red switch modeli indirimli halde blue switch yapabiliyormuyuz
çok kötü klavye knk almanı tavisye etmem 1 yıldır kullanmaktayım sol taraf bazen herhangi bir harfe basınca 2 tane yazıyor örneğin w basınca q basıyor bilgin olsun dostum tavisye etmiyorum uzun ömürlük kullanacaksan alma derim 5 6 ay sonra bozuluyor.

çok kötü klavye knk almanı tavisye etmem 1 yıldır kullanmaktayım sol taraf bazen herhangi bir harfe basınca 2 tane yazıyor örneğin w basınca q basıyor bilgin olsun dostum tavisye etmiyorum uzun ömürlük kullanacaksan alma derim 5 6 ay sonra bozuluyor.
hocam performax xetra aldım

hocam performax xetra adlı klavyeyi aldım sizce nasıl
Hayırlı olsun. Ben xetra kullanmadım. Sadece 1 arkadaşta var oda memnun. Ben iyidir kötüdür diyemem. Ama warlock kesin kronik sıkıntılı. Şansınıza 40 ta 1 iyiside denkgelebilir ama geneli sıkıntılı bir klavye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,791
Üyeler
190,976
Son üye
Demonofhell
Geri