02ALİCAN01
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Yurtdisinda ekran karti fiyatlari ne kadar bilgisi olan var mi bir de ekran kartinin sahtesi var mi
İlk sorunun cevabını bilmiyorumYurtdisinda ekran karti fiyatlari ne kadar bilgisi olan var mi bir de ekran kartinin sahtesi var mi
Ben amazon tr hesabımdan amazon germany satıcısından almıştım 6500xt'yi. Nasıl oldu bilmiyorumYurtdışında indirim dışı çoğu zaman pahalıya gelir. Dolar kuru yüksek-Türkiyede stok fazla. iyi indirimler arada Amazon; JP-IT-ES-DE'ye geliyor
O normal bir şey. Birçok kez oluyor. Amazon.De farklı bir site direkt.Ben amazon tr hesabımdan amazon germany satıcısından almıştım 6500xt'yi. Nasıl oldu bilmiyorum
Bende şaşırdım ilk başta böyle şey olabilir mi diyeO normal bir şey. Birçok kez oluyor. Amazon.De farklı bir site direkt.
Ne aldınız? kaça aldınız merak ettim.Bende şaşırdım ilk başta böyle şey olabilir mi diye
Sahte ekran kartı diye hiçbir şey duymadım. alıcının puanı iyiyse, güvenilir görünüyorsa adam akıllı ekran kartı gönderir zaten.
Genellikle AliExpress’de satılan ucuz kartlar sahte oluyor.Peki ekran kartlarin sahtesi var mi varsa nasil anlariz
Xfx 6500xt 4600e aldımNe aldınız? kaça aldınız merak ettim.
Çok pahalı almışsınız.Xfx 6500xt 4600e aldım