RX 5600 XT vs RTX 2060

Kendim sapphire kullanıyorum RX 590 Nitro+ 1 kere bile mavi ekran almadım sadece 1 siyah ekran aldım ondada OCCT testinde Power Limit fulleyip OC deniyordum.

sapphire le alakalı durum Rx 580 vardı nitro+ overlock yapınca mavi ekran hata atıyor sürücü kurarken yeşil ekran oluyor.
OC yapınca diyorsun OC yapman sıkıntı zaten. Problem kartta değil stok ayarda çalışıyor demekki. Hemen markaya atın zaten.

OC yapınca diyorsun OC yapman sıkıntı zaten. Problem kartta değil stok ayarda çalışıyor demekki. Hemen markaya atın zaten.
benim markaya attığım yok kanka. sürücü kurarken oldu sonradan bişey olmadı attığım yok markaya sapphire bende seviyorum sıcaklıklar gayet iyi

benim markaya attığım yok kanka. sürücü kurarken oldu sonradan bişey olmadı attığım yok markaya sapphire bende seviyorum sıcaklıklar gayet iyi
Sürücü Sapphire özel çıkmıyor o direk AMD sorunu. Bende de olmuştu basit bi windows update ile çözüldü sonradan.

Fanboylar yazmadan hemen Rx 5600 Xt al derim MSI Gaming X bak derim
Gaming X ile bayağı fark ediyor ne yazık ki Gaming X alamayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında çoğu sıkıntının Sapphire'de olmasının sebebi en çok Sapphire'in satması olabilir.
Bence de hocam hem çok model çıkarıyor hem sadece AMD'ye kart üretiyor o yüzden de olabilir ki zaten AMD kartların yazılımsal sıkıntısı her firmada ortaya çıkıyor.

Ama ben hala pek emin değilim.

Bütçen yeterse tuf rx 5600 xt ye de bakabilirsin buarafa.

Geri