f0ze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,953
Yaşınız kaç ?Ben de kendi evime kiraya çıkmayı isterim ama babam izin vermiyor hatta çok öfkeleniyor. Maalesef ortada kaldım
Yaşınız kaç ?Ben de kendi evime kiraya çıkmayı isterim ama babam izin vermiyor hatta çok öfkeleniyor. Maalesef ortada kaldım
İkisi de değil RX 6600.7kya 2060mı 6kya 3050 mi?
yok amd ekran kartı almayacam kankaİkisi de değil RX 6600.
Öyle değil kiraya çıkmak olmaz zaten ayrıdan kastım evlendiğim zaman kendi evimin bir odasını eğlence odası yapmayı planlıyorum sinema salonu ufak çaplı bir tarafı da bilgisayar kısmı projeksiyon vs duvarlara yalıtım ses sistemi vs aklımda deli sorularBen de kendi evime kiraya çıkmayı isterim ama babam izin vermiyor hatta çok öfkeleniyor. Maalesef ortada kaldım
RTX 2060 3050'den daha güçlü.yok amd ekran kartı almayacam kanka
aradaki fiyat farkına değer mi peki onu demek istiyorum zatenRTX 2060 3050'den daha güçlü.
21Yaşınız kaç ?
Tek başına yaşamanız zor olur. Hele ki aylık gelir, 6.000 TL altında olursa..
Babam da bas bas yüzüme bunu söylüyor, ki haklı maalesef bir şey diyemiyorum.Tek başına yaşamanız zor olur. Hele ki aylık gelir, 6.000 TL altında olursa..
Temizlik, İş, Yemek, kira, faturalar derken evde ki hesap çarşıya uymuyor. Bu nedenle sizi uyarıyor, şimdi eğer düzenli bir iş sahibi iseniz, ailenizin yanında birikim yapmak mantıklı olur. Diğer türlü zaten, gelen, gidiyor.Babam da bas bas yüzüme bunu söylüyor, ki haklı maalesef bir şey diyemiyorum.
gayet iyi fiyat ikinci elleri daha pahalı
arada aşırı fazla performans farkı olmadığı için 3050(bence) daha mantıklı ama en mantıklısı 7000tl bütçe varsa 66007kya 2060mı 6kya 3050 mi?
teşekkürler .. bütce kısıtlı dostum oyüzden bende 3050 tercih ettimarada aşırı fazla performans farkı olmadığı için 3050(bence) daha mantıklı ama en mantıklısı 7000tl bütçe varsa 6600