Gamepower Airbender Alınır Mı?

machiqwe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
581
Merhaba bende i3 10100 f islemci var, açıkçası bu islemciye sogutucu gerekmediginj biliyorum ama stok fanin goruntusu cidden cok kotu geliyor , gamepower airbender cok guzel gorunuyor sizce alinir mi?
not:islemcim.i3 zaten, cokta iyi sogutmasina gerek yok yani

150 TL verilmez bu soğutucuya.

Enlemesine sığar mı bilmem ama:

150 TL verilmez bu soğutucuya.

Enlemesine sığar mı bilmem ama:

hocam goruntu suan daha onplanda benim icin bunlar guzel gorunmuyor kasa icinde

Bütçeniz nedir?

hocam goruntu suan daha onplanda benim icin bunlar guzel gorunmuyor kasa icinde

Bu bütçede görsellikleri benzer olur bu soğutucuların, farklı bir şey istiyorsanız ya T5, X6, X4 gibi soğutuculara bakacaksınız ya da SE 224 XT.

Merhaba bende i3 10100 f islemci var, açıkçası bu islemciye sogutucu gerekmediginj biliyorum ama stok fanin goruntusu cidden cok kotu geliyor , gamepower airbender cok guzel gorunuyor sizce alinir mi?
not:islemcim.i3 zaten, cokta iyi sogutmasina gerek yok yani
şuan sistemimde gamepower airbender kullanıyorum görüntü ses açısından gerçekten başarılı bi fan,çok aşırı zaten performans gerektirmez işlemciniz için,bence tek olumsuz yanu enlemesine çok büyük ram slotlarından birini kapatıyor,anakartın modeline göre ölçülerine iyi bak derim...

Gamepower rgb olarak aslında çok iyi değil soğutma olarak aslında bazı tek fanlı kule soğutucularına göre daha iyi. Rgb olan kısmı çok ince görüntü olarak istiyorsan fanı rgb olan modelleri alabilirsin.

peki 240 mm onermeni istesem? max 1400 civarina

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,942
Üyeler
197,789
Son üye
lazoyunoynay
Geri