PC Hocası yeni sistem 25 Mart

6k bekleyenleri hayal görmekle suçluyanların kafasını anlayamıyorum. Bu sistemler 10105f işlemciyle gaming.gen 6800 liradan sattı bu haftaiçi yeni mağaza indirimlerinde. Bu sistemde "efsane" fiyat diyerek tanıtılıyorsa 6k veya altında bir fiyat olmasını beklemenin neresi hayal? Bu sistem için 6k üstü efsane olmaz.

7500 liradan aşağı her fiyatta zarar edeceklerdir, kabul etsende etmesende ciddi rekabet var diye iniyorlar

6999 liraya efsane sistem de göreceğiz bana kalırsa ne altı ne üstü. çünkü heryerde 6999 tlden kampanya yapıp satılıyor bu sistemler.

6k bekleyenleri hayal görmekle suçluyanların kafasını anlayamıyorum. Bu sistemler 10105f işlemciyle gaming.gen 6800 liradan sattı bu haftaiçi yeni mağaza indirimlerinde. Bu sistemde "efsane" fiyat diyerek tanıtılıyorsa 6k veya altında bir fiyat olmasını beklemenin neresi hayal? Bu sistem için 6k üstü efsane olmaz.
Birincisi 6800 değil 6999 TL gaming gen çıktı ama nasıl çıktı ona bakmak lazım. Performax kasa ve PSU vardı. Burada tr kasa ve TT PSU var. Aynı fiyata bile çıksa parça kalitesi var. 5 bin TL Abdullah abi 5600g apu çıktı bu kasayı nasıl 5k civarı bekliyorsun anlamadım
Bendede 6 k üstü efsane olmaz efsane fiyat 5k dir. Gerisi boş konuşuyordur.
Bence piyasa ile uzaktan alakan yok diye düşünüyorum. Abdullah abi 5600g zaten 5k çıktı 😃😃

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Birincisi 6800 değil 6999 TL gaming gen çıktı ama nasıl çıktı ona bakmak lazım. Performax kasa ve PSU vardı. Burada tr kasa ve TT PSU var. Aynı fiyata bile çıksa parça kalitesi var. 5 bin TL Abdullah abi 5600g apu çıktı bu kasayı nasıl 5k civarı bekliyorsun anlamadım

Bence piyasa ile uzaktan alakan yok diye düşünüyorum. Abdullah abi 5600g zaten 5k çıktı 😃😃
Daha geçen hafta bu sistem gaming gen tr de 7 k dan satıldı.

Yani Madem İndirim Diyorsun , En Fazla 6K Olmalı , Kurla Vs. tabii ki Alakası Var Ancak Diğerleri Yapabiliyorsa Sende Yapmak Zorundasın , Çünkü "Efsane" Olduğunu İddia Ediyorsun.

Kısaca Anlatabilmişimdir Umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri