Neler Yeni

PC Hocası yeni sistem 25 Mart

Gerçeklerden sen kopmuşsun, md3 de kullandığımız monitörün min. TR fiyatı 2500tl bu da sistem fiyatını 4500tl yapar. 11tl dolar kurunda 4500tl ediyorsa 14.85 TL' dolar kurunda 5990 TL yapar :*

Bu arada DA sistemleri her zaman en iyisi oldu olmaya devam edecek saçma orneklerinize benim sistemlerimi dahil etmeyin
Ve senin sistemlerin kendi alanında gerçekten iyiydi ama vok-ultra ya da vok-friday gibi bir sistemi görmezden gelmeni anlayamıyorum.
Sonuçta hepiniz bizim için uğraşıyorsunuz ama bu anlamsız rekabetinizi anlayamıyorum

Lowe

80+ Bronze
Ve senin sistemlerin kendi alanında gerçekten iyiydi ama vok-ultra ya da vok-friday gibi bir sistemi görmezden gelmeni anlayamıyorum.
Sonuçta hepiniz bizim için uğraşıyorsunuz ama bu anlamsız rekabetinizi anlayamıyorum
rekabet yoksa f/p de olmaz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
rekabet yoksa f/p de olmaz
Rekabet yok. TR de indirimli hazır sistem işini ben başlattım. F/P sistem yapmak için rekabet gerekmez izleyenlerine düşünür ve yaparsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Cevap bile vermeyecegim gülüyorum sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
valla kusura bakmayın ama abdullah bu işin piridir. daha geçen konu açıldığında pc hocasının o kadar f/p olmayacağını tahmin etmiştim. kazık dediğimiz vatan bile 6300 den satabiliyorsa 6500 bence f/p değildir.

Cevap bile vermeyecegim gülüyorum sadece.
Cevabının karşılığının mantıklı olacağını biliyorsun. Sorun değil. İsterseniz beni banlayabilir forum. Fakat gerçekleri değiştirmeyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin sistemini kötülemiyorum, ama sen monitörün şimdiki fiyatını alırken sistemin o zamanki fiyatını alıyorsun.
@Abdullah Hacıgül buna da mantıklı bir cevabını hakediyoruz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Bu en iyisini ben yaparım, bu işi Türkiye'ye ben getirdim ne kadar antipatik söylemler. İddialı olmak, rekabetçi olmak seni yükseltir ama rekabet ettiğin insanlara da saygı göstermek gerekir. Forumda bir post ile sana etiklik dersi verecek değilim haddime de değil ama nacizane görüşüm dışardan bu söylemler çok antipatik duruyor.

Top Bottom