R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
sence da-md3 efsane fiyat mıydı?Yani Madem İndirim Diyorsun , En Fazla 6K Olmalı , Kurla Vs. tabii ki Alakası Var Ancak Diğerleri Yapabiliyorsa Sende Yapmak Zorundasın , Çünkü "Efsane" Olduğunu İddia Ediyorsun.
Kısaca Anlatabilmişimdir Umarım
yok 3000 TL. yemin ederim ülke gerçekliğinden kopuk bir kesim var her yerdeEfsane fiyat demiş 5000 TL olur. Başka fiyat efsane olmaz.
O zaman İçin Stok Bulunamadığı İçin Normaldi , Sonra Piyasa Birden Rahatlayınca Sistem Fiyatları Düştü Tabi. Çıktığı Güne göre alınabilitesi çoktu.sence da-md3 efsane fiyat mıydı?
eğer ona efsane fiyat demiyorsan, şu ana kadar yazdıklarında haklısın. kendine göre bir mantığın var saygı duyarım. ama ona efsane fiyat dersen. oturup hesap yapabilirizO zaman İçin Stok Bulunamadığı İçin Normaldi , Sonra Piyasa Birden Rahatlayınca Sistem Fiyatları Düştü Tabi. Çıktığı Güne göre alınabilitesi çoktu.
Ben Çıktıktan Sonra Beğenmediğimi Söylemiştim , Ama O Zamanlar Düzgün Sistem Yoktu. Millet Daha da Kötü Olur Diye aldı tabi. İnsanları da anlıyorum.eğer ona efsane fiyat demiyorsan, şu ana kadar yazdıklarında haklısın. kendine göre bir mantığın var saygı duyarım. ama ona efsane fiyat dersen. oturup hesap yapabiliriz
Birinci 6999 değil 6899 den çıktı. Kasa ve Psu farkı konusunda haklısın. İkincisi 5k bekliyorum demedim okursan 6k beklemenin hayal olmadığını söyledim. 5k beklemek biraz hayalcilik olur bencede. 6k üstü bana göre iyi fiyattır ama "efsane" değildir.Birincisi 6800 değil 6999 TL gaming gen çıktı ama nasıl çıktı ona bakmak lazım. Performax kasa ve PSU vardı. Burada tr kasa ve TT PSU var. Aynı fiyata bile çıksa parça kalitesi var. 5 bin TL Abdullah abi 5600g apu çıktı bu kasayı nasıl 5k civarı bekliyorsun anlamadım
Video bugün saat 18:00 - 19:00 itibari ile paylaşılacak video ile eş zamanlı satışa sunulur diye düşünüyorumKonudan alakasız sistem yarın çıkıyor ya itopya mağazasından ne satışa sunulacak
imkansiz min 6k zatenMax 5000