🔥İndirim LG 24GN600 Monitör 2240₺

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,512
Dolap’ta gezerken gördüm.
Satıcı kutusu hiç açılmadı demiş.
Belki ihtiyacı olan vardır.
Ghosting sorunu yoksa alınabilir.

2A571C19-DDF4-4810-A9C3-FFEF1621F16B.png

Dolap uygulamasını yeni gördüm kullanan var mı? Bazı ürünlerimi orada satışa koyabilirim
Ben kullanmasamda annem ve ablam kullanıyor. Kıyafet alışverişlerinde kullanıyorlar sağlam bir yer gibi ama teknolojik ürünler ne kadar iyidir bilmiyorum.

Bence ikinci el ürünler için indirim konusu açılmamalı.

Kutusu açılmamış yazdığı için açtım.
Ve fiyatı gerçekten uygun duruyor.
Zaten kutusu açılmış olsaydı açmazdım.

Evet.Sence ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolap’ta gezerken gördüm.
Satıcı kutusu hiç açılmadı demiş.
Belki ihtiyacı olan vardır.
Ghosting sorunu yoksa alınabilir.

Alıntıyı görüntüle
Düşünenler için dipnot ; 275 TL piyasadan daha ucuz.
Piyasa da en ucuzu 2.515 TL.
Bunu bilerek alın.

Hocam çok havalısınız da şöyle ince bir ayrıntı var daha 1 hafta önce ikinci el ürün indirim olarak paylaşıldığı için kaldırıldı. Bence derken kibarlık olarak söyledim. Adınıza faturalı olmayan ürünler ikinci eldir. Ürünün ilk sahibi siz değilsiniz sonuçta.

Hocam çok havalısınız da şöyle ince bir ayrıntı var daha 1 hafta önce ikinci el ürün indirim olarak paylaşıldığı için kaldırıldı. Bence derken kibarlık olarak söyledim. Adınıza faturalı olmayan ürünler ikinci eldir. Ürünün ilk sahibi siz değilsiniz sonuçta.
Havalı olmak ile ne alakası var be güzel kardeşim. ( Şimdi kesin ben senin nereden kardeşin oluyorum diyeceksin. )
Ama olsun hepimiz kardeşiz.
Neyse konuya dönelim.
Sen nasıl birşeylere müdahale ediyorsan ve yanlış olduğunu düşünüyorsan ( Üstüne vazife olmadığı halde ) ben de senin gibi herşeye muhalefet olan arkadaşlara müdahale ediyorum.(Üstüme vazife olmadığı halde )
Üstümüze vazife olmayan şeyler ile ilgilenmesek çok güzel olacak anlatabiliyor muyum ?
Arkadaş sıfır olduğu için zahmet etmiş paylaşmış neden hemen müdahale ediyorsun ki ?
Bu forum başıboş'mu ki müdahale ediyorsun ?
Görmek istemiyorsan ya görmemezlikten gel ya da raporla ve deki ikinci el ilan sitesinden ürün paylaşıyor.
Yetkili kişiler gerekli görürlerse zaten müdahale ederler ve müdahale hakkı sadece onlarındır.
Ne sana düşer birini uyarmak ne de bana.
Anlatmak istediğimin hepsi bu.

Sevgiler ve Saygılar.

Havalı olmak ile ne alakası var be güzel kardeşim. ( Şimdi kesin ben senin nereden kardeşin oluyorum diyeceksin. )
Ama olsun hepimiz kardeşiz.
Neyse konuya dönelim.
Sen nasıl birşeylere müdahale ediyorsan ve yanlış olduğunu düşünüyorsan ( Üstüne vazife olmadığı halde ) ben de senin gibi herşeye muhalefet olan arkadaşlara müdahale ediyorum.(Üstüme vazife olmadığı halde )
Üstümüze vazife olmayan şeyler ile ilgilenmesek çok güzel olacak anlatabiliyor muyum ?
Arkadaş sıfır olduğu için zahmet etmiş paylaşmış neden hemen müdahale ediyorsun ki ?
Bu forum başıboş'mu ki müdahale ediyorsun ?
Görmek istemiyorsan ya görmemezlikten gel ya da raporla ve deki ikinci el ilan sitesinden ürün paylaşıyor.
Yetkili kişiler gerekli görürlerse zaten müdahale ederler ve müdahale hakkı sadece onlarındır.
Ne sana düşer birini uyarmak ne de bana.
Anlatmak istediğimin hepsi bu.

Sevgiler ve Saygılar.
Bahsettiğim üründe sıfırdı ve yetkili kişiler kaldırdı. Paylaşanda yetkili bir kişi olduğu için nezaketen raporlamak yerine mesaj ile belirttim. Haksız olduğunuz için uzun mesaj yazarak sadece kendinizi kandırırsınız. Benim dediğim şey yetkilinin harketinden emsal alınarak söyleniyor. Konuyu boş uzatmayın. Faturasında adınızın yazmadığı ve ürünün ilk sahibi olmadığınız ğrün ikinci haldir. Üstünüze vazife olmadan bilgisizce yorum yapmayın. Tekrar ediyorum yetkilinin kararını söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,727
Son üye
clips
Geri