Valla kral deneyeyim dedim gelmeye de bilir 3 tl ne olacak sanki ekmek parasıValla bilen biri cevaplarsa iyi olur ben de merak ettim umarım içinden salatalık çıkmaz
Kullanacagimdan değil meraktan aldım ustaUmarım kulağınızda patlamaz
Gümrük vergisi olur.Kullanacagimdan değil meraktan aldım usta![]()
Link varmı?Alıntıyı görüntüle
Gönderim ücreti yok bunun gümrük vergisi olur mu olursa ne kadar olur?
Ürün 211 TL indirimden yararlandım
Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.Ürün linki varmı
Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.Link varmı?
sağol valla sayende gamepad aldım, eğer gelirse çok iyi olur. satıcı notuna faturaya düşük bir miktar yazmasını istedim, gümrük çıksa bile az çıkar muhtemelen.Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.