Aliexpress 3 TL'ye Bluetooth kulaklık aldim

haruncn

80+
Reaksiyon skoru
6
Screenshot_2022-03-28-01-28-16-169_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Gönderim ücreti yok bunun gümrük vergisi olur mu olursa ne kadar olur?
Ürün 211 tl indirimden yararlandım

Valla bilen biri cevaplarsa iyi olur ben de merak ettim umarım içinden salatalık çıkmaz

Umarım kulağınızda patlamaz

3 liraya bende aldım. Geldi kullanıyorum sorunsuz kaliteli gümrük çıkmadı bende.

Gümrük çıkıyor bazen,şansa bağlı.

Ürün linki varmı
Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.

Gümrük fiyatı indirimsiz fiyattan çıkması lazım. Satıcının ne yazdığına bağlı. Lakin en az 20tl civarı gelmesi lazım.

sağol valla sayende gamepad aldım, eğer gelirse çok iyi olur. satıcı notuna faturaya düşük bir miktar yazmasını istedim, gümrük çıksa bile az çıkar muhtemelen.
1648443653083.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,100
Üyeler
183,520
Son üye
Rauu
Geri