Keenetic önermem onun harici kullananlar yorum yaparlarsa daha sağlıklıMerhaba, Superonline 500 MBps'ye geçtim ancak şu anki router en fazla 100 verebiliyor o yüzden yeni router almam lazım. Bütçe 500 TL ama gerekirse biraz esner. Önerilerinizi bekliyorum.
İlk başlarda alınırdı ama fiyatları çok ama çok gereksiz arttı.Keenetic Viva'ya bakıyordum bende niye önermiyorsunuz?
500 civarı bütçe ama esneyebilir 700 e falan.Keenetic önerebilirim. Bütçe nedir? @alpolojix
Etiketlediğim arkadaş bu işlerin babası. Kendisi çok daha iyi yardımcı olacaktır.500 civarı bütçe ama esneyebilir 700 e falan.
@alpolojix dostum yardımcı olsan..dc den yazıyorum alp'e ama pek takmıyor beni kırılıyorum o yüzden
biz yardımcı oluruz alp ben forumda yokken modem işlerine sen bak dedidc den yazıyorum alp'e ama pek takmıyor beni kırılıyorum o yüzden
Fiyatını hak eden bir cihaz değil eskiden aldım fiyatı daha düzgündü ayrıca eski tek antenli modemimim bile daha iyi çekiyordu bu biraz çile çektiriyor.Cihazımda sorun olduğunu düşündüm fakat wifi sorunlarını insanlar yazmış zaten ürün yorumlarına girersen görürsün çoğu kişi wifisi hakkında bir şikayeti var.Keenetic Viva'ya bakıyordum bende niye önermiyorsunuz?
Xioami AX3600’a çok yakınım şuan heryerde çok iyi olduğu yazıyorFiyatını hak eden bir cihaz değil eskiden aldım fiyatı daha düzgündü ayrıca eski tek antenli modemimim bile daha iyi çekiyordu bu biraz çile çektiriyor.Cihazımda sorun olduğunu düşündüm fakat wifi sorunlarını insanlar yazmış zaten ürün yorumlarına girersen görürsün çoğu kişi wifisi hakkında bir şikayeti var.
extra dsl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Extra dsl wifi performansının çok iyi olduğunu savunanlar varsa daha önce hayatlarında modem kullanmamışlardır.
Tacize uğruyorum imdat.@alpolojix dostum yardımcı olsan..![]()