Sizce Türkiye'nin En İyi Başbakanı kimdir?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Sizce Türkiye'nin En İyi Başbakanı kimdir? Ekonomik performansı, eğitime olan yatırımları, tarıma destek, sosyal refah düzeyinin arttığı veya bu konularla ilgili en beğendiğiniz başbakan kimdir?

Sizce Türkiye'nin En İyi Başbakanı kimdir? Ekonomik performansı, eğitime olan yatırımları, tarıma destek, sosyal refah düzeyinin arttığı veya bu konularla ilgili en beğendiğiniz başbakan kimdir?
resized_95d86-c8d8d4fbkayc4b1t_2022_02_16_22_50_05_963.jpg

Bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir ama erdoğan ülkenin en iyi başbakanlarından biridir.(Bakın başbakan diyorum cb demiyorum.)
Ayrıca sizin böyle bir konunuz vardı neden aynı konuyu tekrar açtınız?

Bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir ama erdoğan ülkenin en iyi başbakanlarından biridir.(Bakın başbakan diyorum cb demiyorum.)
Belki insanların fikri değişmiştir ve eski konudan bir farkı var, söz ettiğim konuları da gözünüzün önüne koyarak karar verebilirsiniz

O dönem çok şanslı bir dönemdi devam ettirilen derviş reformlarıyla doğru politikalar sonuç bulmuş Türkiye'nin milli geliri bile 5 yılda kişi başına 10.000 dolara yükselmiş. Bir de FED 7/24 dolar basıp dünyaya yayıyordu ve Türkiye'de bundan nemalanan ülkelerden biri oldu. Gerçi şimdi de yayıyorlar ama ABD'de enflasyon yükselmesi ve faizin yükseltilmesiyle bunu iptal etmeyi düşünüyorlar.

Son düzenleme:
O dönem çok şanslı bir dönemdi devam ettirilen derviş reformlarıyla doğru poltikalar sonuç bulmuş. Bir de FED 7/24 dolar basıp dünyaya yayıyordu. Gerçi şimdi de yayıyorlar ama ABD'de enflayon yükselmesi ve faizin yükseltilmesiyle bunu iptal etmeyi düşünüyorlar.
Tamam hocam da sizce en iyi başbakan kim?

2007 2014 yılları iyiydi .Ama o zamanlar Amerika da kriz mi olmuştu ne o yüzden de olabilir tam hatırlayamadım
Ekonomik kriz sonrası arta kalan parayı dağıtıyorlardı ve FED para pompalıyordu. Orada ekonomimiz kısa bir şahlanışa geçti, piyasada Dolar fazlalığı olduğu için Dolar değer kaybetti (Doları dağıtıp değer kazandırmaya çalışıyorlardı o yüzden ülkelere dağıttılar.)
Yani Erdoğan 2007-2014 yıllarında da aynıydı, şu anda da aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri