Sizce hata mı yaptım?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar selam bir konu beni rahatsız ediyor size danışmak istedim.

Ben okulda bir arkadaşımla oturuyorum ve ona bir kızdan hoşlanıyorum dedim sonra diğer arkadaşlar falan da geldi onlara da söyledim kız okuldan değil ama sonra diğer arkadaşlarımın da haberi oldu. "O kızla nasıl gidiyor" falan diyorlar sonra aklıma geldi hata mı ettim 5-6 kişi falan biliyor sizce hata mı ettim? Hata yaptıysam ne yapmalıyım şimdi?

saçmalama ne olabilir ki ?

3 kişinin bildiği sır değildir diye bir söz var, eğer saklamaya niyetlenip de böyle bir hareket yaptıysanız geçmiş olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
İlla bi' şey olacak diye bir şey yok da herkese de yaymaya da gerek yok sonra sıkıntı çıkar belki. Bu konuyu açmamaya çalış arkadaşlarının yanında unuturlar zaten bir zaman sonra.

3 kişinin bildiği sır değildir diye bir söz var, eğer saklamaya niyetlenip de böyle bir hareket yaptıysanız geçmiş olsun.
Önce saklamaya niyetim yoktu ama abarttım galiba

Arkadaşlar selam bir konu beni rahatsız ediyor size danışmak istedim.

Ben okulda bir arkadaşımla oturuyorum ve ona bir kızdan hoşlanıyorum dedim sonra diğer arkadaşlar falan da geldi onlara da söyledim kız okuldan değil ama sonra diğer arkadaşlarımın da haberi oldu. "O kızla nasıl gidiyor" falan diyorlar sonra aklıma geldi hata mı ettim 5-6 kişi falan biliyor sizce hata mı ettim? Hata yaptıysam ne yapmalıyım şimdi?
takma kafana yalan uydur :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,076
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri