Bilal539
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,993
Fabrika frekansı en yüksek olan model bu
Aldım gelince fotoğraf paylaşırım.400 koyun phantom alin
Fabrika frekansı en yüksek olan model bu
Aldım gelince fotoğraf paylaşırım.400 koyun phantom alin
Sıcaklık nasıl coil wine gibi bir sıkıntı yaşadın mıFiyatlar düşmeden hemen önce almıştım 10bine Phantom Gaming modelini. Aynı siteden aldım bir sorun çıkmadı 2 aydır kullanıyorum
- O sıralar en düşük 9500'e XFX 2 fanlılar vardı :/
Sıcaklık konusunda konuşmaya bile gerek yok bence. 50 derece gördüğümü hatırlamıyorum. Mining falan da yapıyorum orada da aynı şekilde %40 fanda 44 derece civarı geziyor. Memory sıcaklıkları da 43 e 50. CW ben sadece çok kısa süreliğine Asetto oynarken oldu ama ondan da emin değilim CPU soğutucu Wraith Prismden de geliyor olabilir minik bir cızırtı vardı sadece o gün o an geldi daha da gelmedi. Ama CW sorunu aynı kartla yaşayan forumda vardı biraz şans işi galiba.Sıcaklık nasıl coil wine gibi bir sıkıntı yaşadın mı
Swift in soğutması kağıt gibi ondan bloğa masraf yapmamışlardir. Hot spot 3 haneye gelirse şaşmamak gereken 3 modelden 1 tanesiGaming Gecesi'ne 7750 TL'ye 6600 XT Swift'in geldiği zamanlarda sırf daha iyi soğutma falan var diye Phantom Gaming'e fazladan 1200 TL vermek mantıksız.
Challenger alınabilir.
popo popo konusma hocamSwift in soğutması kağıt gibi ondan bloğa masraf yapmamışlardir. Hot spot 3 haneye gelirse şaşmamak gereken 3 modelden 1 tanesi
Ne konuşma kart Türkiye versiyon şiş kebap gibi incecik. Ki yakışıklı bile değilpopo popo konusma hocam
napcan ulum yakisikliliginiNe konuşma kart Türkiye versiyon şiş kebap gibi incecik. Ki yakışıklı bile değil
Ben full argb sisteme sokmam daha o kartı sen GT 710 kullaniyon anlamassin ben zamanında 5500xt nitro kullanıyordumnapcan ulum yakisikliligini