Hazır sistem mi, tek tek toplamak mı?

Hangisi?

• Tek tek indirimli toplama

Oylar: 10 32.3%
  • Hazır sistem

Oylar: 21 67.7%

• Oy kullanan toplam üye
    31

Darkleave

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi sizce tek tek mi toplamalıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım?

Bu soruyu sormamdaki ana sebep hazır sistemlerdeki stok anlık olarak bitiyor. Yani çıktığı zaman işte olabilirim ya da haberim olmayabilirse ortada kalırım. Belki hazır sistemde daha yüksek parçalar olacak tama tek tekte ise istediğim veya kaliteli parçalar olacak.

Tek tek toplama ise uzun sürecek indirimleri kovalamam lazım, yukarıdaki stok problemi bunda da olacak ama en azından seçeneğim fazla olacak.
Ek olarakta sistemi kendim toplamak istiyorum uzun süredir arkadaşlarıma topladım ancak kendime hiç toplamadım. Bu hazzı yaşamak istiyorum.

Arkadaşlar merhaba herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi sizce tek tek mi toplamalıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım?

Bu soruyu sormamdaki ana sebep hazır sistemlerdeki stok anlık olarak bitiyor. Yani çıktığı zaman işte olabilirim ya da haberim olmayabilirse ortada kalırım. Belki hazır sistemde daha yüksek parçalar olacak tama tek tekte ise istediğim veya kaliteli parçalar olacak.

Tek tek toplama ise uzun sürecek indirimleri kovalamam lazım, yukarıdaki stok problemi bunda da olacak ama en azından seçeneğim fazla olacak.
Genelde hazır sistemler daha uyguna denk geliyor.

Hazır sistemler daha uyguna geliyor. 15k bütçe ile daha güçlü bileşenler koyuyorlar hazır sistemlere.

Bu bütçe için hazır sistem öneriyorum.

Evet arkadaşlar haklısınız ancak hazır sistemleri demonte şekilde göndermiyorlar galiba ben hayatımda Bi kere de olsa kendim birleştirmek istiyorum :/

kaliteli bileşen istiyorsan acele etmeden yavaş tavaş kampanya kovalayarak topla sistemimi herşeyin en iyisine yakın parçalarla topladım hemde nerdeyse hazır sistem parasına geldi imzamdan görebilirsin.

kampanya kovalayarak hazır sistemden bile uyguna bulablirsin ama böyle yaparken de zamandan kaybedersin

Zaman problemin yoksa kafan da bir sistem planla sürekli o parçaları takibe başla. İndirime girdiği an parça parça alabilirsin . Neredeyse hazır sisteme yaklaşan sistem toplayabilirsin. Tabii ki de öyle bir indirim geliyor ki tek tek toplasan imkanı yok yaklasamazsin o yüzden tercih senin

Zaman problemin yoksa kafan da bir sistem planla sürekli o parçaları takibe başla. İndirime girdiği an parça parça alabilirsin . Neredeyse hazır sisteme yaklaşan sistem toplayabilirsin. Tabii ki de öyle bir indirim geliyor ki tek tek toplasan imkanı yok yaklasamazsin o yüzden tercih senin
Evet işte o sistemi yakalayamam diye çok korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,089
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri