Yardım Anakart da uefi moduna geçince pc açılmıyor

hocam merhaba acil yardımınız lazım biosa 1050ti ile erişebildim ama daha önce kullandığım rx580 ile denediğimde tekrar görüntü yok ne yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam başardım biosa girebiliyorum ama tekrar riske atmak istemiyorum secure bootu nasıl açıcam uefiye almadan
Secure Boot sadece UEFI'de çalışır. Diskinizi attığım SS'lere bakarak GPT yapmanız lazım.

Secure Boot sadece UEFI'de çalışır. Diskinizi attığım SS'lere bakarak GPT yapmanız lazım.
IMG20220413211403.jpg

Hocam bu convertide yazdim simdi burdan cikmam mi gerekiyor

IMG20220413211403.jpg

Çıkıp yeniden baslattim simdi biosdan secure bootu acmam gerek hocam uefiya alirsam csmden tekrar siyah ekran olursa ne olucak

Alıntıyı görüntüle

Çıkıp yeniden baslattim simdi biosdan secure bootu acmam gerek hocam uefiya alirsam csmden tekrar siyah ekran olursa ne olucak
Siyah olursa CMOS Reset deneyebilirsiniz. Yaptıysanız UEFI'ye ayarlayıp deneyin bakalım.

Siyah olursa CMOS Reset deneyebilirsiniz. Yaptıysanız UEFI'ye ayarlayıp deneyin bakalım.
dediğim gibi öyle olduğunda cmos reset işe yaramıyor başka bir ekran kartıyla deneyip çözebiliyorum

hocam şöyle bir olay var benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar kart rx580 olduğu için muhtemelen gpu bios indirmem gerekiyormuş gpu biostan anlar mısıınz

hocam şöyle bir olay var benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar kart rx580 olduğu için muhtemelen gpu bios indirmem gerekiyormuş gpu biostan anlar mısıınz
@RevDeisDou
1649881046363.png

Son düzenleme:

@RevDeisDou Alıntıyı görüntüle
@RevDeisDou https://www.techpowerup.com/vgabios/244793/244793
biosum bu muhtemelen bunu yükleyimmi

@RevDeisDou Alıntıyı görüntüle
Evet, AMDVBFLASH ile güncel VBIOS'u kurmanız lazım öyleyse.

Win 11 sıfır kurulum olarak kurdum ama uefi baypass ederek şimdi valorant oynamak istedim yükledim uefi hatası veriyor bios ayarlarından uefi moduna geçtiğim zaman windows açılmıyor bios'a geri dönüyor pc sıfırlamadan çöze bilirmiyin yada ne yapabilirim
nasıl çözdün problemi kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,152
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri