iphone 8 plus alınır mı ? 8 yıldır Note 4 kullanıyorum

ipone 8 plus alınır mı bu zamanda ?

• evet

• hayır

• bu fiyata değmez

• Note 4 devam ne gerek var

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
alınabilir bir telefon hala canavar gibi performansı var kamerası da iyi genel olarak orta segment androidlerden kaliteli bir telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim arkadaş 7-8 yıldır j7 kullanıyor :d
Aynen öyle o yüzden diyorum ya. Henüz ömrünü tamamlamadı :D XR nasıl ? Sorun çıkartıyor mu :D

ipone 8 plus alınır mı bu zamanda ?
oyun oynamıyorum sadece sosyal medya uygulamaları ve fotoğraf için yeterli m. ?
fiyatı 5.000 TL ile 5.500 arasında 64 gb
8 yıldır Note 4 kullanıyorum
Hocam 6 sene note 4 kullanmış biri olarak iphone 11'e geçtiğimde anladım ki ben akıllı telefon değil ankesörlü telefon kullanıyormuşum. Bütçe yeterli geliyorsa Apple bu devirde her zaman alınır

Aynen öyle o yüzden diyorum ya. Henüz ömrünü tamamlamadı :D XR nasıl ? Sorun çıkartıyor mu :D
2021 haziranda aldım şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.

pil sağlığı ve hoparlör sorunlu
telefon 2018 den beri piyasada bir kere kronikleşmiş bir pil ve hoparlör sorunu görmedim. gördüğünüz 2-3 pil sağlığı ve hoparlör sorunu kronik olduğunu göstermiyor.

note 5 kullanıcısıyım, bir alıştın mı başka telefon kullanamıyorsun, heleki iphone a geçince lanet ediyorsun. note 5 al daha iyi

telefon 2018 den beri piyasada bir kere kronikleşmiş bir pil ve hoparlör sorunu görmedim. gördüğünüz 2-3 pil sağlığı ve hoparlör sorunu kronik olduğunu göstermiyor.
tamam :D

Ben kronik sorunları olduğunu bu arkadaştan duyuyorum :d Pil sarf malzemesidir yani tüketim ürünüdür. Pil ömrü kullandıkça tükenir. Herkeste olmuyor bu sorunlar. :D Hiç bir cihaz kusursuz çıkmıyor sonuçta

Ben kronik sorunları olduğunu bu arkadaştan duyuyorum :d Pil sarf malzemesidir yani tüketim ürünüdür. Pil ömrü kullandıkça tükenir. Herkeste olmuyor bu sorunlar. :D Hiç bir cihaz kusursuz çıkmıyor sonuçta
14-15-16 yaşlarındaki çocuklarla polemiğe girmek istemiyorum

14-15-16 yaşlarındaki çocuklarla polemiğe girmek istemiyorum
:) Teşekkürler...

:) Teşekkürler...
Burada ben bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum veya inandırmaya çalışmıyorum. İlgili firmada iş sahibi olduğumdan sorusu olan arkadaşlarıma kaynağından destek olmaya çalışıyorum :)

Kaynaksız direk ortaya bombayı saldığın için bu şekilde soruyorlar, tatmin edici bir cevap alamadıklarından da bir nebze haklı gibiler sanki
ses problemleri wifi bağlanmıyor batarya şişmesi sarj soketi bozulması ekranın gri olup siyahlaşması forum çoluk çocuk kaynıyor gerek duymadım çocuklarla polemiğe girmeğe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,568
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri