iphone 8 plus alınır mı ? 8 yıldır Note 4 kullanıyorum

ipone 8 plus alınır mı bu zamanda ?

• evet

• hayır

• bu fiyata değmez

• Note 4 devam ne gerek var

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
ses problemleri wifi bağlanmıyor batarya şişmesi sarj soketi bozulması ekranın gri olup siyahlaşması forum çoluk çocuk kaynıyor gerek duymadım çocuklarla polemiğe girmeğe
Şarj soketi ile kavga edersen soketin bozulması gayet doğal söylediklerinin bir tanesi bile kronik sorun değil. Ayrıca kimseyle polemiğe girmiyorsun. Bilip bilmeden konuşuyorsun. Bu işler oyun oynayıp ben format atmatı biliyom abi veya telefonun root menüsüne girdim ehehe gibi şeylerle olmuyor arkadaşım. Ayrıca büyük olduğunu her yazında söylemen çok komik :d Ben genelde inanmıyorum ve deneyimle sabittir ki yaşını belirtmeye çalışan arkadaşlarım genellikle ortaokula gitmekteler .d

ses problemleri wifi bağlanmıyor batarya şişmesi sarj soketi bozulması ekranın gri olup siyahlaşması forum çoluk çocuk kaynıyor gerek duymadım çocuklarla polemiğe girmeğe
ses problemi 8 plus da var ise 6 plus, 6s plus, 7 plus da sorunlu olması lazım şarj soketi aynı şekil ekran aynı şekil de diğer modellerinde sorunlu olması lazım. kaynak göstermeden şu sorun var bu sorun var demek ile olmuyor.

Şarj soketi ile kavga edersen soketin bozulması gayet doğal söylediklerinin bir tanesi bile kronik sorun değil. Ayrıca kimseyle polemiğe girmiyorsun. Bilip bilmeden konuşuyorsun. Bu işler oyun oynayıp ben format atmatı biliyom abi veya telefonun root menüsüne girdim ehehe gibi şeylerle olmuyor arkadaşım. Ayrıca büyük olduğunu her yazında söylemen çok komik :d Ben genelde inanmıyorum ve deneyimle sabittir ki yaşını belirtmeye çalışan arkadaşlarım genellikle ortaokula gitmekteler .d
yaşımı büyültmüyorum çocuk olduğun için durmadan uzatıyorsun ilte yaşını 16 max max 18 olduğuna yemin edebilirim format mı buna çok güldüm işte sen daha mama yerken pc deydik biz

yaş konusunda bunlarla laf dalaşına girmeyeceksin 18 yaşında kendilerini büyük sanıyorlar :d

Konudan bağımsız.

Samsung Note 4'ü nasıl 8 yıl kullandın?
XD sesli güldüm ilk çıktığımda almıştım ilk 4 yıl iyiydi şuan kötüleşti alığımdan beri aynı bataryayı kullanıyorum ondan da olabilir diye düşünüyorum
değişme nedenim sosyal medya uygulamalarında ara ara kasmaya başladı ondan yoksa devam ederim :)

4 yıldır iPhone 8 kullanıyorum, çevremde de birçok 8 Plus kullanıcısı var, yıllardır forumlarda özellikle iPhone'la alakalı bölümleri okurum ve bilgim yettiğince yazarım. Bu sorunları ne yaşadım ne gördüm ne duydum. 8 serisinde kronik diye yaftalayacağımız derecede bir sorun bulunmuyor.

Yüzdesel olarak düşük bir kullanıcı grubu yaşamış olabilir, her üründe biraz da kullanıma bağlı bu sorunlar görülebilir. Adam telefonu defalarca sert zemine düşürür, bir gün bir bakar ki hoparlör çalışmıyor, suçlusu Apple olur. Batarya şişmesi genellikle yan sanayi pil veya orijinal olmayan adaptör kullanımı kaynaklı olur vs. vs. örnekler çoğaltılabilir.

X deseniz haklısınız, Apple'ın geçiş telefonuydu ve Face ID'den ekrana kadar birçok kronik sorunu vardı. Ancak 8 serisi Apple'ın en sorunsuz serilerindendir çünkü hiçbir risk almadan yıllardır kullandıkları teknolojilerle ürettikleri bir seridir.

ipone 8 plus alınır mı bu zamanda ?
oyun oynamıyorum sadece sosyal medya uygulamaları ve fotoğraf için yeterli m. ?
fiyatı 5.000 TL ile 5.500 arasında 64 gb
8 yıldır Note 4 kullanıyorum
knk samsung m52 alabilirsin abimde var mükemmel telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,387
Üyeler
186,616
Son üye
misomm