Yardım Sistem GTA V de fps drop yemeye başladı.

Sistem özelliklerine baktığımda RAM ve İşlemci sanki GTA Online için bi tık düşük kalıyor gibi geldi ama yanılıyorda olabilirim

5,5 6 gb story ve online moda göre değişiyor dostum
Emirhandkee bir ara HDD'de GTA 5 oynayınca FPS drop oluyor diyordu. onla bir şey olabilir. bi HDD'nizin sağlık değerlerine bakar mısınız HD Tune ile?

Sistem özelliklerine baktığımda RAM ve İşlemci sanki GTA Online için bi tık düşük kalıyor gibi geldi ama yanılıyorda olabilirim
3 ay öncesinde böyle bir sorun yoktu fakat
acaba gta ya gelen yeni güncellemelerden dolayı mı diyecem ama benimde bir bilgim yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emirhandkee bir ara HDD'de GTA 5 oynayınca FPS drop oluyor diyordu. onla bir şey olabilir. bi HDD'nizin sağlık değerlerine bakar mısınız HD Tune ile?
quick test yaptım
error scan
1649953187532.png

Hard Disk Sentinel programını indirip ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Kullandığınız Disk'ten kaynaklı bir hata olabilir. Bir analiz yapmam lazım.

Hard Disk Sentinel programını indirip ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Kullandığınız Disk'ten kaynaklı bir hata olabilir. Bir analiz yapmam lazım.
hocam dün görmemişim kusura bakmayın
bugün dediğinizi gün içinde yapıp göndereceğim teşekkürler

epic games başlatıcısı arka planda kalıyor.
kapatınca oyunu da kapatıyor
Oyle sacma bisey yok bende olmuyordu

5,5 6 gb story ve online moda göre değişiyor dostum
Bro o sistemle full ayaarda oynarsan kaldirmaz 1920x1080p yap 1 2 tane high yap digerleri normal en fazla bu kadar test edebilirsin o pc yi ram in yetmeye bilir bu arada

Oyle sacma bisey yok bende olmuyordu

Bro o sistemle full ayaarda oynarsan kaldirmaz 1920x1080p yap 1 2 tane high yap digerleri normal en fazla bu kadar test edebilirsin o pc yi ram in yetmeye bilir bu arada
dostum yukarıyı okdudn mu bilmiyorum monitör zten 1080p ve ben en üst ayarlarda oynamıyorum
60 fps ye sabitleyip oynamaya çalışıyorum
filtreler vs. kapadığım halde sadece 2-3 tane ayar high da diğerleri normal

1650003715694.png

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-04-15 091922.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-15 091922.png
    108.1 KB · Hit: 49
Hocam sen o pcyi iyi bir bilgisayarcıya götür format atsın bence sen format attın atarken de bozdun sistemi
İçinde bi temizlet soğutucu filan al kasana
Kimse söylememiş ama %99 sıcaklık değerleri yükseliyor ondan dolayı drop yiyorsun.
SSD'ni de yenile 512lik SSD al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,637
Üyeler
186,646
Son üye
NESSİ
Geri