GTA 5 açıkken toplam kaç kullanım oluyorknk şuan boşta her şeyi kapadım 2,6 gb kullanıyor
bu da %33 ü oluyor
Emirhandkee bir ara HDD'de GTA 5 oynayınca FPS drop oluyor diyordu. onla bir şey olabilir. bi HDD'nizin sağlık değerlerine bakar mısınız HD Tune ile?5,5 6 gb story ve online moda göre değişiyor dostum
3 ay öncesinde böyle bir sorun yoktu fakatSistem özelliklerine baktığımda RAM ve İşlemci sanki GTA Online için bi tık düşük kalıyor gibi geldi ama yanılıyorda olabilirim
quick test yaptımEmirhandkee bir ara HDD'de GTA 5 oynayınca FPS drop oluyor diyordu. onla bir şey olabilir. bi HDD'nizin sağlık değerlerine bakar mısınız HD Tune ile?
Health kısmında bir şey var mı?3 ay öncesinde böyle bir sorun yoktu fakat
acaba gta ya gelen yeni güncellemelerden dolayı mı diyecem ama benimde bir bilgim yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
quick test yaptım
error scan
Alıntıyı görüntüle
health kısmı3 ay öncesinde böyle bir sorun yoktu fakat
acaba gta ya gelen yeni güncellemelerden dolayı mı diyecem ama benimde bir bilgim yok maalesef
quick test yaptım
error scan
Alıntıyı görüntüle
hocam dün görmemişim kusura bakmayınHard Disk Sentinel programını indirip ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Kullandığınız Disk'ten kaynaklı bir hata olabilir. Bir analiz yapmam lazım.
Oyle sacma bisey yok bende olmuyorduepic games başlatıcısı arka planda kalıyor.
kapatınca oyunu da kapatıyor
Bro o sistemle full ayaarda oynarsan kaldirmaz 1920x1080p yap 1 2 tane high yap digerleri normal en fazla bu kadar test edebilirsin o pc yi ram in yetmeye bilir bu arada5,5 6 gb story ve online moda göre değişiyor dostum
dostum yukarıyı okdudn mu bilmiyorum monitör zten 1080p ve ben en üst ayarlarda oynamıyorumOyle sacma bisey yok bende olmuyordu
Bro o sistemle full ayaarda oynarsan kaldirmaz 1920x1080p yap 1 2 tane high yap digerleri normal en fazla bu kadar test edebilirsin o pc yi ram in yetmeye bilir bu arada
Hard Disk Sentinel programını indirip ekran görüntüsü atar mısınız hocam. Kullandığınız Disk'ten kaynaklı bir hata olabilir. Bir analiz yapmam lazım.