Aquaris 5AN Almak isteyenler

cemilalkis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
637
Beyler çarşamba sipariş ettim normalde bugün kargoya verilmesi lazımdı fakat kargoya verilmesini istemedim gidip kendim aldım
(Kargo Çok Hızlı)
Hiçbir sorun çıkmadı tek sorunu monitörünüz eskiyse (hdmi ve dp girişi yoksa) dönüştürücü kullanmak zorundasınız
Çok şık bir kasası var RGB fanları herşeyi sorunsuz çalışıyor.
Site kesinlikle güvenli, sorun yaşamazsınız.
Eğer gidip alıcaksanız ekran kartınıda taktırabiliyorsunuz
Yaşadığınız taktirde müşteri hizmetleri 09:00'dan 18:00'a kadar çalışıyolar. Yardımcıda oluyolar

fps değerleri nasıl bana düşük geldi

Hayırlı uğurlu olsun hocam. İnceleme konusu bekliyoruz. 😊

Beyler çarşamba sipariş ettim normalde bugün kargoya verilmesi lazımdı fakat kargoya verilmesini istemedim gidip kendim aldım
(Kargo Çok Hızlı)
Hiçbir sorun çıkmadı tek sorunu monitörünüz eskiyse (hdmi ve dp girişi yoksa) dönüştürücü kullanmak zorundasınız
Yaşadığınız taktirde müşteri hizmetleri 09:00'dan 18:00'a kadar çalışıyolar. Yardımcıda oluyolar
aga güç kaynaklarının ne olduğu belirsiz ben hala emin olamıyorum

Daha monitörle çalıştıramadım ilk izlenimlerimi yazdım
2-3 güne fpslerle ilgili bi yazıda yazıcam.
Buarada ekran kartımı 1660super'e çıkartıp rami x2 yapıp işlemciyi 1600afe indirdim

Hocam FPS değeri olması gerekendir. İçinde hangi bileşenler olduğu belli. Gerekli ve mantıklı özelleştirmeler yapıldığında gayet iyi sonuçlar elde edilebilir.

aga güç kaynaklarının ne olduğu belirsiz ben hala emin olamıyorum
Kendi üretimleri güç kaynağıda dıştan görüldüğü kadarıyla şık bişey fpslerle ilgili konuyuda 3-4 güne açıcam

(Kargo Çok Hızlı)
O onun sorunu değil ekran kartıyla ilgili hiç bir güncel ekran kartında vga girişi yoktur.

Kendi üretimleri güç kaynağıda dıştan görüldüğü kadarıyla şık bişey fpslerle ilgili konuyuda 3-4 güne açıcam
Kendi üretimleri değil aigo markasına yaptırıyorlar ama plugloadsolutionsta fln göremedim bu markayı ingilizce flnda inceleme fln yok asya marketinde ünlü bir marka çünkü ama genelde alternatiflerine göre dhaa ucuz ama kimse kalitesini bilmiyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,860
Üyeler
192,819
Son üye
Sayko"
Geri