Yardım Aliexpress iade nasıl yapılır

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Aliexpress kes onu ile alınan ürünlerde yüksek vergi ücreti çıkmış bazı arkadaşlarda. Bende nasıl iade yapılır adlı rehber formu açmaya karar verdim çünkü bu aliexpress kes onu kampanya formunu da ben açmıştım 😀 kısmen de olsa benim yüzümden zarar etmenizi istemiyorum.
1) Uygulamaya giriyoruz sağ altta hesabıma tıklıyoruz.
2) Gönderilen kısmına tıklayıp ordan da aldığımız ürüne tıklayacağız.
3) Açılan sayfada tartışma aça basıyoruz
4) Burada ürünü almadıysanız sadece para iadesine basın; aldıysanız ürün ve para iadesine basın açılan pencerede gerekli alanları doldurun ve bitirin

Ekler

• IMG_20220415_151036.jpg
    IMG_20220415_151036.jpg
    490.6 KB · Hit: 82
  • IMG_20220415_151239.jpg
    IMG_20220415_151239.jpg
    318.3 KB · Hit: 76
  • Screenshot_2022-04-15-15-14-28-769_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2022-04-15-15-14-28-769_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    236.5 KB · Hit: 76
Son düzenleme:
Bu saate kaç tl vergi çıktı size gelmeden iptal edelim ona göre. Bugün tornavida setine 45lik olduk

Aliexpress kes onu ile alınan ürünlerde yüksek vergi ücreti çıkmış bazı arkadaşlarda. Bende nasıl iade yapılır adlı rehber formu açmaya karar verdim çünkü bu aliexpress kes onu kampanya formunu da ben açmıştım 😀 kısmen de olsa benim yüzümden zarar etmenizi istemiyorum.
1) Uygulamaya giriyoruz sağ altta hesabıma tıklıyoruz.
2) Gönderilen kısmına tıklayıp ordan da aldığımız ürüne tıklayacağız.
3) Açılan sayfada tartışma aça basıyoruz
4) Burada ürünü almadıysanız sadece para iadesine basın; aldıysanız ürün ve para iadesine basın açılan pencerede gerekli alanları doldurun ve bitirin
bende aynı saati aldım korkudan iade etcem 220 TL vergi çıkarsa diğer arkadaşınki gibi büyük sıkıntıya girerim

Ben orda iade sebebi yerine gümrük paketi elimde tutuyo dedim sıkıntı çıkmaz demi

Adamlar 3TL'ye ürün satıyorlar devlet 70 TL vergi alıyor :) Şaka gibi ülke yemin ediyorum ya
Faturadaki fiyat baz alınıyorsa gümrükte yüksek çıkması normal aslında. Birkaç defa kuponlarla alışveriş yaptım. Çoğunda faturada aldığım fiyat yazsa da birkaçında da ürünün normal fiyatı yazıyordu. Kuponla 0.5 dolara aldığım ürün faturada 5 dolar yazıyordu. O yüzden 5 dolar üzerinden vergilendirilmişti. Bu gibi durumlarda siparişi geçtikten sonra satıcıya faturaya ucuz fiyat girin gibi mesajlar atılabilir. Satıcının inisiyatifinde kalan bir durum tabi. Bir tanesi kabul etmişti benimkini.

Faturadaki fiyat baz alınıyorsa gümrükte yüksek çıkması normal aslında. Birkaç defa kuponlarla alışveriş yaptım. Çoğunda faturada aldığım fiyat yazsa da birkaçında da ürünün normal fiyatı yazıyordu. Kuponla 0.5 dolara aldığım ürün faturada 5 dolar yazıyordu. O yüzden 5 dolar üzerinden vergilendirilmişti. Bu gibi durumlarda siparişi geçtikten sonra satıcıya faturaya ucuz fiyat girin gibi mesajlar atılabilir. Satıcının inisiyatifinde kalan bir durum tabi. Bir tanesi kabul etmişti benimkini.
Bakalım akıllı saat gelsin kaç vergi çıkacak eğer çoksa almam kapıda beklesin
Ben orda iade sebebi yerine gümrük paketi elimde tutuyo dedim sıkıntı çıkmaz demi
Adamlar 3TL'ye ürün satıyorlar devlet 70 TL vergi alıyor :) Şaka gibi ülke yemin ediyorum ya
bende aynı saati aldım korkudan iade etcem 220 TL vergi çıkarsa diğer arkadaşınki gibi büyük sıkıntıya girerim
Bu saate kaç TL vergi çıktı size gelmeden iptal edelim ona göre. Bugün tornavida setine 45lik olduk
Benim iadem onaylanmamış. 17trackden baktım ürün Türkiyeye gelmiş PTT den baktığımda ise toplam 27.64 TL vergi çıktığını görüyorum. Bende düşük vergi çıktı sizde de düşük çıkabilir.

Ekler

• Screenshot_2022-04-16-11-45-18-420_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-16-11-45-18-420_com.android.chrome.jpg
    396.8 KB · Hit: 64
internette yüksek çıkan kişiler itirazda bulunup düşürdüklerini belirtiyor. hesap ekstresi atarsınız 3tl olanı dilekçeyle geri gönderin teslim almadan tekrar vergilendirsinler

internette yüksek çıkan kişiler itirazda bulunup düşürdüklerini belirtiyor. hesap ekstresi atarsınız 3tl olanı dilekçeyle geri gönderin teslim almadan tekrar vergilendirsinler
Aga ben PTT den sorgu yapınca 27.64 TL gözüküyor eve gelince fazla ücret istemez dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri