Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
yazık o paraya , şansınız varsa iptal ettirin o fiyata kat kat daha iyisini alırsınız
yasın 10 dan fazla degil zaten nasıl son 10 yıl icerisinde gördügün en kazık sistem oluyorvalorant ve cs dışında hiç bir şey oynayamazsın son 10 yıl içerisinde gördüğüm en kazık sistem
Senin gibiler ekonomi bakani olacağına işte böyle süper zekali bakanlar geliyor. Ne şanslıyız maşallah...elbet de türkiye ekonomisiyle de alakalı ancak çip krizi malum çip gerektiren her ürünü etkiliyor ayrıca belki ekran kartının içinde ki bazı madenler de, evrensel enflasyon abd nin para politikaları... Gelişmekte olan ülkeler için büyük fırsatlar varken bizim ülkemiz faizleri sabit tutarak sürekli geri tepmese idi şuan bunları bile konuşmazdık dostum. Umarım anlaşılmışımdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek pencereden bakmamak lazım işin özü
Sence burda ki tek sorun Frisby miİade edebiliyosan et. Frisby marka alma. Frisby PSU alırsan tüm sistem anında gidebilir. Yani elektrikler bi gitsin tüm 12K pc çöp olabilir
Kanka o ekran kartı için çok pahalı bence beklemelisin çünkü paranı çöpe atmış gibi olucak.12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
Eğer bunu kabul etmezsem 1 yıl daha beklerim herhalde
Sizce bu kasa nasil oyunlarda düşük ayarlarda oynatirmi
Asla alma bak çok kötüSadece ekran kartı kötü gibi daha sonra kendim değiştircem zaten de simdi almasak bidaha zor
İtopyanın o kadar mağazları var internet sitesi var.12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
Eğer bunu kabul etmezsem 1 yıl daha beklerim herhalde
Sizce bu kasa nasil oyunlarda düşük ayarlarda oynatirmi
Değil farkındayım adam anlamıştır heralde 8 sayfa yazmış millet kısa kesmek için yaptım herkes aynı şeyi yazıyor zatenSence burda ki tek sorun Frisby mi