3400 TL'ye Acer Laptop Aldım

Fiyatına göre normal denebilir. Standart işlerin için yeterli olacağını tahmin ediyorum. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim dostum.

yaptığın işlere bakınca böyle bir laptop yerine tablet almak daha mantıklı olurdu.

Yalnızca genel işler için kullanacağım. Youtube, film, dizi, sunu, ödev..
Sizce aldığıma iyi mi yaptım?
Bu fiyata daha iyi bir ürün bulamadım.
Genel olarak kalitesi hoşuma gitti ama sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Evil Belief @joker♤ @Abdurrahman Avf @f0ze @DerratiX @cfranko @Ckribrahim @Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz
İş görür hayırlı olsun

Amasya'da düzgün bir cihaz kesinlikle bulamadım. İyi diyebileceğim sağı solu kırık bir tane vardı ve eskiydi. Aynı özelliklere sahip cihazlar vardı. Hatta Celeron N2820 işlemcili 8 yıllık Laptop'u 3000 TL'den satışa koymuşlar.
Zaten 940M'li Laptop'un yanında aldığım Laptop bayağı düşük kalıyor. Bulsaydım 940M'li bir cihaz alırdım.
Param güvende ilanlarına baktınız mı?

Param güvende ilanlarına baktınız mı?
Yalnızca elden alabilirdim keza belirtilmeyen hasar veya çatlaklar söylenmeyebiliyor. Şu zamanlarda vaktim değerli olduğu için uğraşmak istemedim.

4 gb rami 5-6 sene kullandım. 2 sene Windows 10 3 sene Windows 7 ile. emin ol yetmeyecek.

4 gb rami 5-6 sene kullandım. 2 sene Windows 10 3 sene Windows 7 ile. emin ol yetmeyecek.
Tabii ki yetmiyor ama başka şansım yoktu. Fiyatlar artmadan elimdeki bütçeyi değerlendirmek istedim.
4 GB RAM Google Chrome'da gezinmeye ancak yetiyor.

Celeron genelde önermiyorum ama bu fiyat segmentinde isteyen çok oluyor.
Eğer yapabilirsen inceleme yazısı bekliyorum.

Hayırlı olsun dostum, en azından (ram slotu varsa) aynı ramden bir 4 daha ekleyip 8 yapabilirsin. (Bütçe varsa)
En azından arayüzde takılırken daha rahat edersin. Benimde evde İ3 2. Nesil 4Gb ram bir laptop var, 4 ne yazık ki yetmiyor.

İkici el bakarsanız profilime göz atabilirsiniz.

Hayırlı olsun dostum güle güle kullanman dileğiyle

Geri