Fare gecikmesi sorunu

Good One

80+
Reaksiyon skoru
33
Sanırım delireceğim fare gecikmesi yaşıyorum diye razer deathadder v2 aldım ilk zamanlarda sanırım yeni diye psikolojik olarak hissetmiyordum ama şuan tekrar yaşıyorum sanki yarım saniye sonradan gelirmiş gibi 1000 hz 13ms tepkime süresi gösteriyor ama bana sanki daha fazla gibi geliyor arkadaşlar neden olur yardım eder misiniz tüm driverlar güncel A dan Z ye ayrıca formatladım da bilgisayarı win 11 denedim win 10 denedim aynı değişmiyor yardımcı olabiliecek varmı sıkıldım artık bu durumdan.

Bunu yapın, olmadı başka mouse ile deneyin onda sorun yoksa razerın yazılımını indirip güncellemesini yapın.

Bunu yapın, olmadı başka mouse ile deneyin onda sorun yoksa razerın yazılımını indirip güncellemesini yapın.
Hocam bu değil driverlarım da güncel zaten fare yavaş dpi olarak değil benden yavaş geliyor ben sağ yapıyorum o böyle çok kısa bir zaman ama yine de geç kalıyor

Hocam bu değil driverlarım da güncel zaten fare yavaş dpi olarak değil benden yavaş geliyor ben sağ yapıyorum o böyle çok kısa bir zaman ama yine de geç kalıyor
Dediğimi yaptınız mı ? Dediğim şey driver değil, farenin yazılımı. Farenin yazılımını indirin bir hata varsa düzeltir. O farede öyle sorun olmaması lazım. Başka farelerde sıkıntı olmuyorsa farede sıkıntı var. Hz nin 1000hz olduğundan emin olun.

Dediğimi yaptınız mı ? Dediğim şey driver değil, farenin yazılımı. Farenin yazılımını indirin bir hata varsa düzeltir. O farede öyle sorun olmaması lazım. Başka farelerde sıkıntı olmuyorsa farede sıkıntı var. Hz nin 1000hz olduğundan emin olun.
Evet dediklerinizi yaptım hala aynı ayrıca eski faremi takıp denedim daha bile geç verdiğini söyleyebilirim acaba ekran ile alakalı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet dediklerinizi yaptım hala aynı ayrıca eski faremi takıp denedim daha bile geç verdiğini söyleyebilirim acaba ekran ile alakalı mı
Sonuçta değerleri normal

Ben de aynı fareyi kullanıyorum ama böyle bir şey yaşamadım şaşırtıcı

500 hz çekip deneyiniz eyer biraz düzelme varsa sıkıntı olabilir tahminimce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,539
Üyeler
195,659
Son üye
Ajenovic