Bedava Pubg Yardım

KediBoku

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar bu pc benim pc değil dayımın haziranın 15 inde alıcağım kendi pc mi fakat pubg bedava ve bu fırsatı kaçıramam yükle diyip iptal ettim ve otomatikmen steam kütüphanesine geldi 8 hazirandan sonra diğer pc den giriş yapıp hesabıma pubg oynayabilecek miyim?

hayır satın alman lazım

hayır satın alman lazım
burdaki pc hesabına giriş yapıcam kütüphanede yükle diyince
ücretsiz olmuyor mu sonsuza dek yoksa 8 hazirandan sonra oyun içinden satın mı alıyoruz

burdaki PC hesabına giriş yapıcam kütüphanede yükle diyince
ücretsiz olmuyor mu sonsuza dek yoksa 8 hazirandan sonra oyun içinden satın mı alıyoruz
şuan 8 hazirana kadar oynadın oynadın diğer türlü 9 haziranda felan yükle yeri olmaz direk satın al yeri olur

biliyorum çünkü ayrıca neden yalan söyliyeyim
neyse 9 haziranda bekliyorum belki haber kaynağı falan yanlıştır sonuça bilen adam akıllı yok 6 hazirandayız 9 haziranda bakarım varsa vardır yoksa yapcak bişi yok Allaha Şükür olsun

neyse 9 haziranda bekliyorum belki haber kaynağı falan yanlıştır sonuça bilen adam akıllı yok 6 hazirandayız 9 haziranda bakarım varsa vardır yoksa yapcak bişi yok Allaha Şükür olsun
yalan söylemiyorum ama yinede ısrarcısın :D kendim yaşadımda söylüyorum bir oyunu alıp iade ettim ve oyna veya yükle yeri yoktu sadece satın al fakat sen bilirsin

dostum aynısı 3 sene önce roket lig için olmuştu.Hafta sonu ücretsiz,oyna oynadığın kadar ama ordaki süre bitince senden satın almanı istiyecek.Bizzat yaşadım bunu,PUBG'deki indirimin sebebi de bu,insanlar 2-3 gün oynasın beğenirlerse alırlar mantığı.Yani Epic Games'teki gibi kalıcı olarak sende kalmayacak

dostum aynısı 3 sene önce roket lig için olmuştu.Hafta sonu ücretsiz,oyna oynadığın kadar ama ordaki süre bitince senden satın almanı istiyecek.Bizzat yaşadım bunu,PUBG'deki indirimin sebebi de bu,insanlar 2-3 gün oynasın beğenirlerse alırlar mantığı.Yani Epic Games'teki gibi kalıcı olarak sende kalmayacak
arkadaşa anlatmaya çalıştım fakat inanmıyor :d

Arkadaş yazıyor orda. Belli bir süreliğine ücretsiz, sonrasında para ile alman gerekiyor. Kendin okuyabilirsin.

Arkadaşlar bu PC benim PC değil dayımın haziranın 15 inde alıcağım kendi PC mi fakat PUBG bedava ve bu fırsatı kaçıramam yükle diyip iptal ettim ve otomatikmen steam kütüphanesine geldi 8 hazirandan sonra diğer PC den giriş yapıp hesabıma PUBG oynayabilecek miyim?
Normal steam pubg ücretsiz mi oldu? Hiç haberim yok

Geri