Çözüldü✓ Sizce alınır mı? (MSI MPG A750GF 750W 80 Plus Gold)

merhaba arkadaşlar,

sizce bu psu alınır mı? Daha iyisini bulabilir miyim? Tavsiyenize göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

valla bende bu modeli çok almak isedim zamanında ama gigabyte'ın 750w lık psu sunu almaya karar kıldım çünkü kendi sitesindede belirtiği gibi 4 farklı korumaya sahip ama şu an satılan bulamadım onun yerine aorus atıyorum msi pahalı geldi bana

merhaba arkadaşlar,

sizce bu psu alınır mı? Daha iyisini bulabilir miyim? Tavsiyenize göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

bahsettiğim model bu 750w lığı olmuş 3k ben zamanında 1k ya alcaktım ama annem almadı😭

valla bende bu modeli çok almak isedim zamanında ama gigabyte'ın 750w lık psu sunu almaya karar kıldım çünkü kendi sitesindede belirtiği gibi 4 farklı korumaya sahip ama şu an satılan bulamadım onun yerine aorus atıyorum msi pahalı geldi bana
Hocam ben ilk bunu tercih etmiştim ma araştırınca patlamalar olduğu yazıyordu gigabyte psu'da. Ondan vazgeçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bahsettiğim model bu 750w lığı olmuş 3k ben zamanında 1k ya alcaktım ama annem almadı😭
Şu an için 750w yeter gibi bana

Z590 torpedo
11600k
3060 ti
240ml lik sıvı soğutucuyu götürür gibi

Son düzenleme:
Hocam ben ilk bunu tercih etmiştim ma araştırınca patlamalar olduğu yazıyordu gigabyte psu'da. Ondan vazgeçtim

Şu an için 750w yeter gibi bana

Z590 torpedo
11600k
2060 ti
240ml lik sıvı soğutucuyu götürür gibi
bende yazın öyle bi haber duydum hatta o yüzden vazgeçtim almaktan ama aorus larda sorun yoktu diye hatırlıyorum

3060 ti, özür dilerim
buldum orijinali

750'ligi kotu bunun. PWR_OK yanlış ayarlı. Farklı model tercih edin.
msi mı gigabyte mı

merhaba arkadaşlar,

Bu fiyata alabileceğin en iyi PSU bu daha iyisi yok.
Eğer bütçene uyuyorsa al.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,016
Üyeler
193,226
Son üye
odien
Geri