Hangi İnternet Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim

Ephesuss

80+
Reaksiyon skoru
3
Türk Telekom kullanıyorum şuan ancak 1 ay önce bakım oldu ve altyapı güçlendi 82mbps oldu benim paketim 16mbps Türk Telekom da 100mbps ye çıkmak 200tl diğer sağlayıcılarda 140-160 arası değiştirmek istiyorum bundan kaynaklı. Sizce hangisine geçmeliyim.

Valla bende Türknet var memnunum.
140₺ oldu.
Millenicom ve Netspeed’de beğeniliyor.

Türknet kullanıyorum memnunum, ayrıca davet kodum ile 1 ay bedava kullanabilirsiniz.

TürkNet iyi bu konuda şahsen. Müşteri hizmetleri konusunda da çok yardımcı oluyorlar.
GLW88SM15GLA Bu kod ile 1 ay bedava kullanabiliriz ikimiz de. Faturalarımı düzenli ödüyorum.

TürkNet iyi bu konuda şahsen. Müşteri hizmetleri konusunda da çok yardımcı oluyorlar.
GLW88SM15GLA Bu kod ile 1 ay bedava kullanabiliriz ikimiz de. Faturalarımı düzenli ödüyorum
Fatura gecikmesi olursa herhangi bir sorun oluyor mu?

Türk Telekom kullanıyorum şuan ancak 1 ay önce bakım oldu ve altyapı güçlendi 82mbps oldu benim paketim 16mbps Türk Telekom da 100mbps ye çıkmak 200tl diğer sağlayıcılarda 140-160 arası değiştirmek istiyorum bundan kaynaklı. Sizce hangisine geçmeliyim.
altyapın varsa kablo net bağlat derim 2 yıldır kullanıyorum bu güne kadar sıkıntı yaşamadım kopma vs olmuyor ping lolde 20 25 arası 100mbps nin 97 98 mbps sini veriyor (not: infinity 401 modemin wifi çekim kalitesi ciddi anlamda kötü 1 2 duvar sonrasında çekmiyor)

Bende türk telekom kullanıyorum şuanda, yakında netspeede geçeceğim. bugün ya da yarın başvuru yapıcağım.

Gerek müşteri hizmetleri gerek de TT ile aynı çıkışları kullandığı için Netspeed öneririm. Fiyat olarak da şu an iyi bir seviyede fakat hazirandan sonra bir zam gelebilir.

Kodumla gel diye övmeyeceğim türknet kullanıyorum 3-4 aydır ilk 1 ay sürekli kopuyordu sonra aradım bi kaç gün sonra düzelttiklerni söylediler ama hala kopuyordu sadece sayısı azaldı sonra tekrar aynı şey oldu ve en son kökten koptu 1 hafta kadar da internetsiz kaldık her yazdığımızda telekom ekibine ilettik diyorlardı en sonunda da ya bugün içinde gelecek ya da iptal edeceğiz dedik 5dk sonra geldi ne hikmetse ama o zamandandır kopmadan kullanıyoruz tehtid edince adam oluyorlar gelmek istersen de kodum:HFW66FU27JEX

Kodumla gel diye övmeyeceğim türknet kullanıyorum 3-4 aydır ilk 1 ay sürekli kopuyordu sonra aradım bi kaç gün sonra düzelttiklerni söylediler ama hala kopuyordu sadece sayısı azaldı sonra tekrar aynı şey oldu ve en son kökten koptu 1 hafta kadar da internetsiz kaldık her yazdığımızda telekom ekibine ilettik diyorlardı en sonunda da ya bugün içinde gelecek ya da iptal edeceğiz dedik 5dk sonra geldi ne hikmetse ama o zamandandır kopmadan kullanıyoruz tehtid edince adam oluyorlar gelmek istersen de kodum:HFW66FU27JEX
Benim pederde adını ilk defa duyduğu bir firmaya güvenmiyor pek öyle sorunlar olmaz umarım türknet alma kararı verdim çünkü

Geri