Rakunabii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 660
Günde 2 kez yapsalar ayda 60 ediyo bide kumalarınıda hesaplar 120 tanesi 2-3 tl den 360 tl yani 25 dolar ediyor çok bişi değil hemen imzalaLa o kadar masraf yapılıyor zaten bi de bunu mu beleşe vericez, imzalamıyorum.
Bunlar kullanmaz ki. Kafasına geçirir, balon yapar, satar bişey yapar ama kullanmazlar.Günde 2 kez yapsalar ayda 60 ediyo bide kumalarınıda hesaplar 120 tanesi 2-3 TL den 360 TL yani 25 dolar ediyor çok bişi değil hemen imzala![]()
Prezervatif'in ne zamandan beri 120 tanesi 2-3 TL oluyor? Ülkede tomarla suriyeli insan var. Online eğitim ile matematik problemi çözmeyi mi öğrettiler?Günde 2 kez yapsalar ayda 60 ediyo bide kumalarınıda hesaplar 120 tanesi 2-3 TL den 360 TL yani 25 dolar ediyor çok bişi değil hemen imzala![]()
Devletin demir yumruğu çözer bu işi hocamPrezervatif'in ne zamandan beri 120 tanesi 2-3 TL oluyor? Ülkede tomarla suriyeli insan var. Online eğitim ile matematik problemi çözmeyi mi öğrettiler? Alıntıyı görüntüle
360 TL nereden geliyor? 120 tanesini kime endeksledin? 5-10 suriyeliye 1 prezervatif düşüyor? Adamın işi bitince diğerine mi verecek?
Aynısını diyecektim de adabımı bozmayayım dedim.hocam markası önemli