arkadaş garsonluk kasiyer temizlık getir götür işi vs örnek vermiş meselan sen neyi yapıp neyi yapamıyacagını bilmiyormusun da böyle bir konu açtın ayrıca yaş kaç bu ara da ona göre tavsiye vereyim sanaNeyi düşünemeyecek kadar acizsin diyorsun?
arkadaş garsonluk kasiyer temizlık getir götür işi vs örnek vermiş meselan sen neyi yapıp neyi yapamıyacagını bilmiyormusun da böyle bir konu açtın ayrıca yaş kaç bu ara da ona göre tavsiye vereyim sanaNeyi düşünemeyecek kadar acizsin diyorsun?
Ayrıca bunları düşünemeyecek kadar acizmiyim bilmiyorum ama sen bu cevabı verecek kadar acizsin.bunları düşünemiyecek kadar acizmisin gerçekten.
ne alaka kanka ekran kartı almak ıcın ıs onerısı ne. her ıste calısarak zaten kart alabır asgarı ucret vb sacma sapan bır konu. yaşını/ alacagı kartın fıyatını/ ne tur ıs yapabılecegını/ soyleseydı konu sacma sapan yerlere gelmezdı gereksız bır konu acmıs uzun lafın kısası buYa arkadaşlar konu hakkında fikri olmayan, konuyu trollemeye çalışan, boş boş yazacaklar lütfen yazmasın. 3 sayfa boyunca gereksiz şeyler, 1 kişi adam akıllı yazmış.
O arkadaşa katılıyorum, küçük ilçedeysen garsonluk olabilir, otel türü bir yer varsa resepsiyon olabilir, kahve tarzında ya da bir çay ocağı tarzında bir yer varsa servis elemanı olabilir. Yaşın el veriyorsa motokurye olabilir.
ne alaka kanka ekran kartı almak ıcın ıs onerısı ne. her ıste calısarak zaten kart alabır asgarı ucret vb sacma sapan bır konu. yaşını/ alacagı kartın fıyatını/ ne tur ıs yapabılecegını/ soyleseydı konu sacma sapan yerlere gelmezdı gereksız bır konu acmıs uzun lafın kısası bu
Yaw bu ekran kartı dediğini alınca doğrudan bir beceri gelmiyor biz neye göre önericez grafik tasarım vs diyip yanlışmı yönlendirek bu beceri biz ha diyince gelmiyorki konu sahibine ekran kartı önerek ufak esnafsa veya olmayı planlıyorsa bile konu böyle açılmaz işte şu iş için sistem önerisi istiyorum diye açılır ekran kartı için iş arıyorum ne demek nasıl bir kendini anlatma biçimiYa arkadaşlar konu hakkında fikri olmayan, konuyu trollemeye çalışan, boş boş yazacaklar lütfen yazmasın. 3 sayfa boyunca gereksiz şeyler, 1 kişi adam akıllı yazmış.
O arkadaşa katılıyorum, küçük ilçedeysen garsonluk olabilir, otel türü bir yer varsa resepsiyon olabilir, kahve tarzında ya da bir çay ocağı tarzında bir yer varsa servis elemanı olabilir. Yaşın el veriyorsa motokurye olabilir.