Kendini koruma aleti önerisi

Reaksiyon skoru
3,923
kastettiğim fenerli elektroşok falan önereceğiniz varmı .Kamuflaj olması önemli mesela fenerin içindeki elektroşok gibi.bütçe 150

Hocam inşallah kötü bir şey yoktur diyerekten böyle bi parça buldum bence 10 numara kamuflaj

Hocam inşallah kötü bir şey yoktur diyerekten böyle bi parça buldum bence 10 numara kamuflaj
hocam ruj bana uymaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada el feneri değil el feneri görünümünde elektroşok yazmıştım

Son düzenleme:
elektroşok taşımak yasakmıdır merakımdan soruyorum

Elektro şok bulundurmak suç mu?

Elektroşok olarak adlandırılan cihazlar gerek ülkemizde üretilmekte gerekse diğer ülkelerden ithal edilerek faturalandırılmak suretiyle satışı yapılmaktadır. Bu cihazın alımı veya bulundurulması için herhangi bir izin, prosedür vb. söz konusu değildir

Yasal Mevzuat: Elektro şok cihazında olduğu gibi, taşımayla ilgili kanunda herhangi bir hüküm bulunmamaktadır. Ancak, kullanımı sırasında suç teşkil etmesi kapsamı yaşanır. Aynı şekilde bir kalem de, kullanmaya bağlı olarak bir araç veya suç teşkil edebilir.

Beyzbol Sopası Bende Kullanıyorum Çok İşlevsel.

hocam biraz gizli olursa iyi olur .Hiçkimsenin bilmemesi gerek.
Birtane Karambit Al Tişört'ün Altına Kılıfıyla Tak Ama Çok Büyük Olmasın Orta Boyutluları Satılıyor.

Fenerin içindeki elektroşok kemerdeki bıçak gibi eyler olursa daha iyi olur mesela https://www.akakce.com/fener/en-ucuz-modizu-1101-profesyonel-soklu-led-avci-el-i-ledli-fiyati,1625077018.
Anladım O Tarzda Değil Ama Bu Şekil Çok Dikkat Çekmeyen Kişisel Savunva Aletleri Var.

Anladım O Tarzda Değil Ama Bu Şekil Çok Dikkat Çekmeyen Kişisel Savunva Aletleri Var.

hocam teşekkürler uğraşmıssınız https://www.hepsiburada.com/aydinli-kredi-karti-seklinde-bicak-kutusuz-p-HBCV00000M7J2F bu iyi midir?

Birtane Karambit Al Tişört'ün Altına Kılıfıyla Tak Ama Çok Büyük Olmasın Orta Boyutluları Satılıyor.
karambit daha çıkana kadar karşı taraf seni etkisiz hale getirir kelebek/çakı daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,319
Üyeler
187,487
Son üye
abu.
Geri