yufuscuk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,451
Şimdi inandın mıNerede gördün? Kanıtın var mı? Güçlü bir kanıt göstermen lazım ki inanalım. Böyle hayali varlıklara çabuk inanırım.
Şimdi inandın mıNerede gördün? Kanıtın var mı? Güçlü bir kanıt göstermen lazım ki inanalım. Böyle hayali varlıklara çabuk inanırım.
Bende de oluyordu zamanında, animeyi bırakınca geçerya moralimi bozma işte ne güzel anlatıyor arkadaş umutlandım
İnanmadım. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan gerçek değil. Benim beynimde kurduğum Türkiye adlı Ütopya'da cumhurbaşkanı sadece.Şimdi inandın mı
Bu biraz daha inandırıcı oldu evet.bence gerçek işte kanıtı
buldum buldum kanıt buldum putinin gizli sırrı hatta
Kılıçdaroğlununda resimleri varİnanmadım. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan gerçek değil. Benim beynimde kurduğum Türkiye adlı Ütopya'da cumhurbaşkanı sadece.
Kılıçdaroğlununda resimleri var
Neyse arkadaşlar zaten gerçek olduklarını biliyordum. Sizi denedim.buda var bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet işte ama bunlar 3 boyutlu anime kızları
Yaaağğh şakacı şey seniiiNeyse arkadaşlar zaten gerçek olduklarını biliyordum. Sizi denedim.
gerçek tabi şuan arkanda meselayaklaşık 2-3 gündür gece 3 civarı anime izlerken odada anime kızı görür gibi oluyorum
Şu konuya bir açıklık getirelim!
Anime Kızları gerçekmi gerçekse Real Kızlarmı Anime Kızlarımı Sizce? (bence anime kızları)
bak animenin bilinçaltına etkisi var örneği senyaklaşık 2-3 gündür gece 3 civarı anime izlerken odada anime kızı görür gibi oluyorum
Şu konuya bir açıklık getirelim!
Anime Kızları gerçekmi gerçekse Real Kızlarmı Anime Kızlarımı Sizce? (bence anime kızları)