150TL Uclu kalem onerisi

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,812
Maks. 150TL uclu kalem ariyorum, kalem kullanirken surekli yere dusurdugum icin uc kisminin saglam olmasi benim icin onemli.

not; rotring rapid onermeyin lutfen, elimde var zaten.

Rotring 500 öneririm. Bana göre bu bütçedeki en iyi kalem, ancak yere düşürünce kırılmama garantisi veren bir kalem bilmiyorum, o yüzden Rotring 500'ü de yere düşürmemeye çalışmalısın.

Rotring 500 öneririm. Bana göre bu bütçedeki en iyi kalem, ancak yere düşürünce kırılmama garantisi veren bir kalem bilmiyorum, o yüzden Rotring 500'ü de yere düşürmemeye çalışmalısın.

Aslinda benim de kafamda 500 var ama o kalemi ben pert ederim, maksimum 2 hafta dayanir bana :(.

Aslinda benim de kafamda 500 var ama o kalemi ben pert ederim, maksimum 2 hafta dayanir bana :(.
Valla ben 4 yıldır kullanıyorum kac defa yere düşmüştur. 1 defasında biraz yamuldu ucu fakat kırılmadı elimle duzelttim halen sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. Ben zamanında 40 TL'ye almıştım

Valla ben 4 yıldır kullanıyorum kac defa yere düşmüştur. 1 defasında biraz yamuldu ucu fakat kırılmadı elimle duzelttim halen sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. Ben zamanında 40 TL'ye almıştım
Hocam kalem fiyatlari da cok artti ya 2011 gibi 30TL olan kalemler simdi 250-300TL
Ben 3-4 senedir kullanıyorum bir sürü yere düştü bir şey olmadı. Bir defasında öküzün biri top atmıştı hafif ucu eğildi ama elimle düzelttim.
Oneri icin sag olun hocam, yazdim kenara bu kalemi de.

Geri