Dostum olacaksa olur zaten kasma kendini. Sen hayatına yoğunlaş, okuyorsan okuluna odaklan. İlişki bir gün biter ama kariyer asla. Bu yaşlarda kız peşinde değil kariyer peşinde koşun emin olun daha iyi olacak.Evet, evet ne iyi gecelerim var ne günaydınım. Ben yazdığımda karşılığım geliyor. Anlamıyorum her şeyi ben başlatıyorum. Başlattığımda güzel akıyor lakin o başlatmıyor. Acaba beni kullanıyor mu? Oyalıyor mu diye düşünüyorum.
Farklı bakış açısı ama öyle olmuyor işte. Bak hala günaydın münaydın hiç bir şey yok ortada. Biliyorum fazla ilgi ister gibiyim ancak ben bu ilgiyi yeteri kadar ona verdiğimi düşünüyorum.Sohbetin bitmemesini sağlar güzel iştir sabah yine kaldığı yerden devam eder
AAAAAAAAAAAA
Rica ederim, gerçek acıdır. Yalanlarla kendi gözünü boyamamanı öneririm.Böyle deyince bırakasım geliyor bu işi. Çok sağ ol.
peki ya yazmazsaRica ederim, gerçek acıdır. Yalanlarla kendi gözünü boyamamanı öneririm.
Kıza bir müddet yazma, sana kendi kendine yazacak mı bir bak illa merak ediyorsan.
Yazmazsa sence daha uzatmanın anlamı var mı ? Açık bir şekilde karşısındakini takmadığı anlamına geliyor.peki ya yazmazsa