İyi geceler yazmayan kız

saytomo

80+
Reaksiyon skoru
59
Evet, evet ne iyi gecelerim var ne günaydınım. Ben yazdığımda karşılığım geliyor. Anlamıyorum her şeyi ben başlatıyorum. Başlattığımda güzel akıyor lakin o başlatmıyor. Acaba beni kullanıyor mu? Oyalıyor mu diye düşünüyorum.

Üzgünüm ama kızların çoğu;

Screenshot_1.png

Onun böyle olmadığına eminim.

Evet, evet ne iyi gecelerim var ne günaydınım. Ben yazdığımda karşılığım geliyor. Anlamıyorum her şeyi ben başlatıyorum. Başlattığımda güzel akıyor lakin o başlatmıyor. Acaba beni kullanıyor mu? Oyalıyor mu diye düşünüyorum.
Dostum olacaksa olur zaten kasma kendini. Sen hayatına yoğunlaş, okuyorsan okuluna odaklan. İlişki bir gün biter ama kariyer asla. Bu yaşlarda kız peşinde değil kariyer peşinde koşun emin olun daha iyi olacak.

Sohbetin bitmemesini sağlar güzel iştir sabah yine kaldığı yerden devam eder

Güzel anlatmışsınız fakat kariyerimi engellemiyor. Hatta bir takım lmtü şeylerdeb uzak tutuyor beni. En basidinden (19'uma gireceğim bu sene) bu yaşlarda ister istemez her erkeğin dışarda gözü olur onunla tanıştığımdan beri inan eskisi gibi bakamıyorum. Hele ki internette açık saçık şeyler gözüm kayar ki bazen bilerek basar bakardım. Şimdi karşıma pop-up olarak çıkanlara bile canım bakmak istemiyor. gün içinde cinsel şeyler düşünürdüm şimdi o da gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sohbetin bitmemesini sağlar güzel iştir sabah yine kaldığı yerden devam eder
Farklı bakış açısı ama öyle olmuyor işte. Bak hala günaydın münaydın hiç bir şey yok ortada. Biliyorum fazla ilgi ister gibiyim ancak ben bu ilgiyi yeteri kadar ona verdiğimi düşünüyorum.

Kızın avcuna düşmüş konumdasınız bravo.

Böyle deyince bırakasım geliyor bu işi. Çok sağ ol.
Rica ederim, gerçek acıdır. Yalanlarla kendi gözünü boyamamanı öneririm.
Kıza bir müddet yazma, sana kendi kendine yazacak mı bir bak illa merak ediyorsan.

akıl var mantık var, en önemlisi gurur var. sana karşılık vermeyen birine neden yazasın ki? para almadığın sürece kesinlikle yazma, işine gücüne bak gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,630
Üyeler
187,862
Son üye
MuratHoca
Geri