isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazada yokŞuan bunu alamıyon mu sizim mağazada stoğu yok mu?
Babanın kartından al VATAN zaten.
Mağazada yokŞuan bunu alamıyon mu sizim mağazada stoğu yok mu?
Babanın kartından al VATAN zaten.
Şuna babanı inandır,Hiç alman daha iyi bu gidişle delireceğim kendi paramı biriktirdim almama bile izin vermiyor istedim yerde uğraşamam
Ya vatan değil mi kart ile alsın baban işte vatanın sitesi gitsin vatanın mağazasına ordaki elemana aldırsın 5700xt gaming x' i.Mağazada yok
Sepete ekledine mağazaya getirilmesini talep edebiliyor.Ya vatan değil mi kart ile alsın baban işte vatanın sitesi gitsin vatanın mağazasına ordaki elemana aldırsın 5700xt gaming x' i.
İzin vermiyor arasam hiç göndermicek beni aldırmaya sabah ararım hemen. ÇaktırmadanYa vatan değil mi kart ile alsın baban işte vatanın sitesi gitsin vatanın mağazasına ordaki elemana aldırsın 5700xt gaming x' i.
Veya hiç gelmesini beklmeden ordaki vatan çalışanın yanında sipariş verebilirler evlerine.Sepete ekledine mağazaya getirilmesini talep edebiliyor.
Ya oradaki adamın yanına gidin vatan çalışanının o adam alsın size veya getirte biliyorsun mağzadan mağazaya diye biliyorum.İzin vermiyor arasam hiç göndermicek beni aldırmaya sabah ararım hemen. Çaktırmadan
Oraya yazmana gerek yok zaten?İletişim foruma yazdım 24 saat bekle diyor.
Bakalım nolcak tanıdım var vatan da o mağazada söyleyimiYa oradaki adamın yanına gidin vatan çalışanının o adam alsın size veya getirte biliyorsun mağzadan mağazaya diye biliyorum.
Sen söyle mağazaya öbür mağazadan isteyebilirler kartı.Bakalım nolcak tanıdım var vatan da o mağazada söyleyimi