- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konunun başında onu da sormuştum aslında ne kadar ödemeye değer ne kadardan sonra mantıklı değil denir mesela?hocam burda fiyat önemli yoksa yükseltmeye değecek bi kart
Konunun başında onu da sormuştum aslında ne kadar ödemeye değer ne kadardan sonra mantıklı değil denir mesela?hocam burda fiyat önemli yoksa yükseltmeye değecek bi kart
Arada %50 fiyat farki var. Acikcasi o farka degmez ki saf performans olarak geride kalacaksinZaten 2k için alınabilecek en iyi 2. el kart ama teknolojik olarak ölü oldukları için 9060xt dedim.
Konunun başında onu da sormuştum aslında ne kadar ödemeye değer ne kadardan sonra mantıklı değil denir mesela?
ne kart modelini biliyoruz ne durumunu. siz fiyat söylerseniz biz kıyasa gireriz. senin kartın 4-5k eder iyi ihtimalleKonunun başında onu da sormuştum aslında ne kadar ödemeye değer ne kadardan sonra mantıklı değil denir mesela?
saf güç önemliyse mantıklı rt yada yazılım için o fiyatlara 7700xt düşebiliyorArada çok fark var mı geçmeye gerek var mı? Geçilir derseniz maks kaç lira farkla geçeyim?