- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Aynenmediamarkt yine bi çakallık peşinde
Aynenmediamarkt yine bi çakallık peşinde
Bu gidişle sapphire bekleyip alırımHem çok pahalı hem de ısınma sorunlu.
Gidip görüp al Gaming X en iyisi ve 1500 TL ucuz. Gerekirse hiç almazdım kendimi böyle zarara sokmak yerine.Bizimkilerde media markt garanti konuda sorun yaşadılar bişey almazlar orada.
Aman alman daha iyi delircem valla yaGidip görüp al Gaming X en iyisi ve 1500 TL ucuz. Gerekirse hiç almazdım kendimi böyle zarara sokmak yerine.
bunu kaçırma derim 2 gün sonra fiyatı 4000 e çıkarırlar babanı ikna etBizimkilerde media markt garanti konuda sorun yaşadılar bişey almazlar orada.
Sapphire alırım daha iyi ya bıktım ya başka yerden alıcam bu gidişleGidip görüp al Gaming X en iyisi ve 1500 TL ucuz. Gerekirse hiç almazdım kendimi böyle zarara sokmak yerine.
neden ??? 3500 tl lenSapphire alırım daha iyi ya
Dostum mediamarkt üzerinden al git gör açık zaten hatta internetten gözün kapalı alabilirsin. Garanti konusunda sıkıntı çıkacağını sanmam sonuçta mediamarkt bunu alıp teknik servise gönderir sorun olursa. Hatta hiç para vermeden araya mediamarktı/vatanı sokmadan gönderebilirsin garantiye para vermeden. Ben RX 590 yollamıştım garantiye 17 gün sonra geldi ama teknik serviste 2 gün kalmış diğer zamanlar vatanın saçma aktarmaları falan.Sapphire alırım daha iyi ya
Benimkiler media market den almıyor fiyatda saçmalık var diyor babamdan cahil sormadan da bişey almazneden ??? 3500 TL len
baban nerden almak istiyor neptünden mi getirsinler 5700xt yiBenimkiler media market den almıyor fiyatda saçmalık var diyor babamdan cahil sormadan da bişey almaz
Delircem bu gidişle. Bu kart yüzündenDostum mediamarkt üzerinden al git gör açık zaten hatta internetten gözün kapalı alabilirsin. Garanti konusunda sıkıntı çıkacağını sanmam sonuçta mediamarkt bunu alıp teknik servise gönderir sorun olursa. Hatta hiç para vermeden araya mediamarktı/vatanı sokmadan gönderebilirsin garantiye para vermeden. Ben RX 590 yollamıştım garantiye 17 gün sonra geldi ama teknik serviste 2 gün kalmış diğer zamanlar vatanın saçma aktarmaları falan.
Ya mediamarkt güvenilir diyorum git al mağazası varsa açık zaten 3498 TL' ye pulse modeli var anca o da başka siteden. Bu fiyata kim Gaming X buldu? Kaçırsaydım net köşeye geçer ağlardım.Delircem bu gidişle. Bu kart yüzünden
İlla vatan bilgisayar dan almak istiyo saçma yababan nerden almak istiyor neptünden mi getirsinler 5700xt yi
Ağlıcam bu gidişle daha geçen yasak kalktı gidiyordum göndermediler illa vatan hiç almıcam daha iyi bu gidişleYa mediamarkt güvenilir diyorum git al mağazası varsa açık zaten 3498 TL' ye pulse modeli var anca o da başka siteden. Bu fiyata kim Gaming X buldu? Kaçırsaydım net köşeye geçer ağlardım.