Valorant Bronz'dan Çıkamıyorum?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,080
Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım

Yanına duo bul ve türklerle oynamak zorunda değilsin başka sunucularda arat maçı.
Pingim çok yükseliyor başka serverlarda, duo buluyorum ama onlarda iyi oynamıyor ki :D

Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Allah kurtarsin ayni seyi cektim takim bul ama gold fln da oyle platta biraz daha az immoda tek tuk var

yayıncılar diyor çok oynamakla falan filan ama o iş öyle değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ciddi ve moral bozmaman lazım 2 el üst üste lose aldımı o gün oynama daha daha kötüler geliyor

Tr serverinde oynama :D

Nickini ver ekleyeyim. Canın sıkılırsa beraber gireriz. Gümüş 2'yim yeni başladım ama.

@DerratiX ben de gelim mi? Bugünkü maç çok kötüydüm ama 😬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,090
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri