Neler Yeni

Valorant Bronz'dan Çıkamıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Oyuna tam 1 hafta önce başladım. Şuan silver elodayım. Arkadaş olmayınca tek girdim. Yeni başlamama rağmen aşırı zorlanmadım. İstersen oynayabiliriz.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kanka bilmiyorum belki çocuk pek VALORANT oynamıyordur o yüzden rütbesi düşük kalmıştır. Plat rütbesi Gold rütbesinden daha toksik bu arada.
kanka konuyla biraz alakali ondan burada sorayim dedim. benim 1300 saat CS:GO'm var. bilirsin orada sikarken genellikle egilir ve spray atarsin. Valorantta da böyle mi yapmaliyim yoksa sag sol yaparak mi vurmaliyim? ya da onetap mi denemeliyim direkt? ben hep egilip spray atiyorum cunku.

anil1442

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl 1442
kanka konuyla biraz alakali ondan burada sorayim dedim. benim 1300 saat CS:GO'm var. bilirsin orada sikarken genellikle egilir ve spray atarsin. Valorantta da böyle mi yapmaliyim yoksa sag sol yaparak mi vurmaliyim? ya da onetap mi denemeliyim direkt? ben hep egilip spray atiyorum cunku.
One tap alış rahat rank atlarsın valoda.

Bergee

80+ Silver

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Kanka CS'de ben de senin dediğin gibi yapıyordum ama VALORANT'a geçince eğilmiyorum niyeyse, ayaktayken direkt spray veya çok iyi ana denk gelirse burst (üçlü sıkıp bırakmak) atıyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Burada çene çalacağınıza oyunculuğunuzu geliştirin :)
1652568493645.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,434
Üyeler
161,047
Son üye
cemotskn
Top Bottom