Neler Yeni

Valorant Bronz'dan Çıkamıyorum?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Riot oyunları F2P, oyun içi skinden falan satıyor. Kaldı ki 30 40 TL şu devirde para değil, alan gene alır. Hileyi kullanan da gene de kullanır.
valo boş oyun owerwatch varken ındırımde 120 tl oluyo owervatcvh 15 yası gecgın herkes alsın.

Yiğido01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Kaynak
Instagram
https://www.instagram.com/yigit.kaynakk/
Discord
OhaYİĞİT#9901
Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
duo bul duosuz girme ben immoyum duomla giriyom hiç bi zaman tek girmedim girmemde

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hayır içrtik anlamındada boş çoğu karakter owerwatch dan çalıntı sırf ıyı reklam çalışması yaptılar diye tuttu oyun yoksa tutacak bı oyun değil bence.
overwatchda bombos oyun yillardir adam akilli dengeleme bile yapmiyorlar. cop cop metalarla oynaniyo oyun. tek yaptiklari r34 artistlerine daha fazla content vermek.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
O konuda da haklısınız. Sırf Riot oyunu olduğu için bu kadar hype aldı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O konuda da haklısınız. Sırf Riot oyunu olduğu için bu kadar hype aldı.
riot oyunu
f2p
ilgi cekici karakterler(dis gorunus bakimindan.)
guzel seslendirmeler. tamamen turkce seslendirmeler.
turkiyeye ozel rapor sistemi.
TR serverine sahip adam akilli tek fps oyunu
ilk cikista yayincilari izleyerek beta key dagitma mantigiyla alinan hype.
gercekten her seferinde guzel gelen karakterler.

-'si
cop optimizasyon.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Kardeşim öncelikle sürekli dereceli maç oynamamalısın. Botlarla ısınmayı , karakterlerin gelişimini(nerf buff vs.) takip etmelisin aiminin geliştiğini zamanla hissedeceksin zaten. Devamlı antrenman sonucu geliştiğini de farkedeceksin bol şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fikret Kılıç
1-Ates ederken zoom açmadan oyna.
2-Seri sıkma tek tek veya saniyelik sık.Gunlerce adam vurmazsan bile o şekilde oyna.
3-Rakip gördüğünde sakin ol, ve kafaya nişan almaya çalış.
4-Ölüm oyunu oyna bol bol Vandal ve sherif ile.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Yani ne dememizi bekliyorsun? Oyunculuğunu geliştir işte.
Mükemmel önerin için teşekkürler.

Eğer nişanlaman kötüyse (örn. kafa vuruşu oranı, nişangahı kafaya tutmak, spray atabilmek, hızlı flick atmak) poligonda, KovaaK veya AimLab gibi yerlerde yapabilirsin. Düşük rütbeli olduğunda poligon yeterlidir.

Eğer oyun bilgin kötüyse (örn. o haritadaki o noktaya nasıl bir peek atacağın) AimLab'e girip VALORANT'a özel haritalarda peek yeteneğini geliştirebilirsin. Fakat senin bahsettiğin oyun bilgisi (harita bilgisi, ajan bilgisi) gibi şeylerse en basitinden Google üzerinden haritaların krokisine bak, ardından Türkçe ve İngilizce olarak yer bilgilerini aklına yerleştir.

Eğer sorun sende değil de takımındaysa, DA Forum'daki iyi oynadığını söyleyen, Discord üzerinde varsa oradan arkadaşlarınla girebilirsin. Mesela benim gibi düşük rütbe bükücü birisi gibilerle girmeyi deneyebilirsin 🤠

İyi oyunlar kankam. <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,640
Üyeler
159,649
Son üye
fluxizm
Top Bottom